Παναιτωλικός: Με απουσίες κόντρα στον Ολυμπιακό

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναιτωλικού για το παιχνίδι  με τον Ολυμπιακό και ο Γιάννης Αναστασίου δεν έχει στη διάθεση του βασικά στελέχη.

Παναιτωλικός: Με απουσίες κόντρα στον Ολυμπιακό

Ανεβασμένος είναι το τελευταίο διάστημα ο Παναιτωλικός που κάνει μία τεράστια προσπάθεια για να αποφύγει κάθε κίνδυνοι και να μην μπλέξει με το θέμα της παραμονής.

Η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ολοκληρώθηκε την Παρασκευή (20/2) με τον Γιάννη Αναστασίου να μην έχει στην αποστολή τους τιμωρημένους Μανρίκε και Μπουχαλάκη.

Εκτός έμειναν επίσης και οι τραυματίες Μαυρίας, Σατσιάς και Αγκίρε.

Αναλυτικά στην αποστολή έχουν συμπεριληφθεί οι:

Αγαπάκης, Άλεξιτς, Αποστολόπουλος, Μπάντζι, Μπελεβώνης, Μπρέγκου, Εστεμπάν, Γκαρσία Ουνάι, Γκαρσία Χουάν, Γκράναθ, Κόγιτς, Κουτσερένκο, Λομπάτο, Ματσάν, Μίχαλακ, Μλάντεν, Νικολάου, Παρδαλός, Ρόσα, Σιέλης, Σμυρλής, Ζίβκοβιτς.



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110