ΟΦΗ-Πανιώνιος 1-1: «Ψυ"Χ"ρολουσία με Καμαρά (vid)

Ο Καμαρά ισοφάρισε στο 80΄τον ΟΦΗ (1-1) και ο Πανιώνιος δραπέτευσε με ένα βαθμό από το «Γεντί Κουλέ».

ΟΦΗ-Πανιώνιος 1-1: «Ψυ"Χ"ρολουσία με Καμαρά (vid)

Το τελικό 1-1 αδικεί τον ΟΦΗ, που ήταν καλύτερος καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα και είναι χαρακτηριστικό ότι οι Νεοσμυρνιώτες σκόραραν στην πρώτη ευκαιρία τους στο 80', με τον Καμαρά.

Οι Κρητικοί προηγήθηκαν με τον Πλατέλλα στο 27΄. Ο Κουτσιανικούλης έβγαλε τη σέντρα, ο Πλατέλλας εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι γλίστρησε ο Σταυρόπουλος και με πολύ ωραίο πλασέ έκανε το 1-0.

Ο ΟΦΗ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο β΄ημίχρονο αλλά στο 80΄ δέχθηκε την ψυχρολουσία από τον Ουμάρ Καμαρά. Μάλιστα στο 90' ο Πανιώνιος έχασε μοναδική ευκαιρία να πετύχει και δεύτερο γκολ, όταν κεφαλιά του ανενόχλητου στη μικρή περιοχή Ντομίνγκες έστειλε τη μπάλα άουτ.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: Θ. Βαρδινογιάννης
ΟΦΗ-Πανιώνιος 1-1
Σκόρερ: 27΄ Πλατέλλας, 80΄ Καμαρά
Διαιτητής: Κομίνης (Θεσπρωτίας)
Κάρτες: Παπάζογλου, Κουτσιανικούλης, Πλατέλλας, Γιαννούλης - Οικονομίδης
Ντομίνγκεζ

Συνθέσεις:

ΟΦΗ (Παπαδόπουλος): Στρέζος, Νάστος, Παπάζογλου (83' Πάρσον), Ποτουρίδης, Γιαννούλης (74' Κοροβέσης), Μιχόγεβιτς, Πλατέλλας, Ντίνας (74' Κυριακίδης), Μπράουν, Κουτσιανικούλης, Βουό.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μάντζιος): Κότνικ, Σταυρόπουλος, Ντομίνγκες, Παπαγεωργίου, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Σίντι Αλί (85' Μακρύλλος), Οικονομίδης, Τσιλούλης (72' Καμαρά), Κότσιτς (55' Σπιριντόνοβιτς), Ντουρμισάι.