Ο Κέλβιν χάρισε το πρωτάθλημα στην Πόρτο του Περέιρα! (vid)

Ο 25χρονος Βραζιλιάνος εξτρέμ που έχει προταθεί στον Ολυμπιακό και τον γνωρίζει πολύ καλά ο Πέδρο Μαρτίνς, έχει γράψει με δικό του γκολ ιστορία στους «δράκους» πριν από 6 χρόνια.

Ο Κέλβιν χάρισε το πρωτάθλημα στην Πόρτο του Περέιρα! (vid)

Ο Κέλβιν Ματέους Ντε Ολιβέιρα ή απλώς Κέλβιν είναι το νέο όνομα που «αφίχθη» από την Πορτογαλία ως ένας από τους εξτρέμ που υπό προϋποθέσεις θα μπορούσε να απασχολήσει τον Πέδρο Μαρτίνς.

Για την ακρίβεια οι Ίβηρες υποστηρίζουν ότι ο 25χρονος Βραζιλιάνος εξτρέμ έχει προταθεί στον Ολυμπιακό και πώς «πολιορκείται» από την Ατλέτικο Παραναένσε.

Αυτό που αξίζει να αναφέρουμε για τον Κέλβιν είναι ότι πρόκειται για έναν αριστεροπόδαρο εξτρέμ που του αρέσει να παίζει περισσότερο από δεξιά, ώστε να συγκλίνει προς τα μέσα και να σουτάρει με το αριστερό. Φημίζεται για την πολύ καλή τεχνική του, ενώ πριν από δύο χρόνια είχε έναν σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο που τον κράτησε για έξι μήνες εκτός δράσης, αλλά ευτυχώς για τον ίδιο έχει αφήσει πίσω του την περιπέτεια.

Στην Πόρτο μπορεί να μην έχει «πιάσει» τα τελευταία τρία χρόνια και να δίνεται δανεικός μονίμως σε ομάδες της Βραζιλίας, ωστόσο, οι φίλοι των «δράκων» έχουν να λένε για την τεράστια συμβολή του στο να πάρει η αγαπημένη τους ομάδα το πρωτάθλημα μέσα από τα χέρια της Μπενφίκα τη σεζόν 2012-13.

Συγκεκριμένα, στις 11 Μαϊου 2013, η Πόρτο φιλοξενούσε τους Λουζιτανούς στο «Ντραγκάο» και ήθελε μόνο νίκη για να τους προσπεράσει και να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Το παιχνίδι βρίσκεται στο 1-1 μέχρι που εμφανίζεται ξαφνικά ο Κέλβιν και με ένα ξερό σουτ με το αριστερό έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των «Αετών» της Λισσαβώνας στο 92’, χαρίζοντας τη νίκη τίτλου στην Πόρτο.

Προπονητής εκείνη τη χρονιά στους «δράκους» ήταν ο Βίτορ Περέιρα, ο οποίος πανηγύρισε έξαλλα το γκολ του Βραζιλιάνου και την ίδια στιγμή ο Ζόρζε Ζεσούς της Μπενφίκα γονάτισε απογοητευμένος, καθώς δεν μπορούσε να πιστέψει μη μπορώντας να πιστέψει το… κακό που τον βρήκε!