Ο ζογκλέρ και δυο της Νότιγχαμ - Τα βίντεο των Κέλβιν-Ντίας-Γκονσάλβες που απασχολούν τον Ολυμπιακό

Δείτε τι κάνουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο οι τρεις ποδοσφαιριστές.

Ο ζογκλέρ και δυο της Νότιγχαμ - Τα βίντεο των Κέλβιν-Ντίας-Γκονσάλβες που απασχολούν τον Ολυμπιακό

Τρία ονόματα που απασχολούν τον Ολυμπιακό και έχουν και σήμερα θέση στα «ερυθρόλευκα» το ρεπορτάζ. Δείτε τα βίντεο με τους Κέλβιν Ματέους ντε Ολιβέιρα, Ζιλ Ντίας και Ντιόγκο Γκονσάλβες.

Ο πρώτος, ο Κέλβιν Ματέους ντε Ολιβέιρα, «ζογκλέρ», όπως τον αναφέρει σήμερα το ΦΩΣ, είναι ο 25χρονος Βραζιλιάνος εξτρέμ της Πόρτο, που φέτος έπαιξε στη Βάσκο Νταγκάμα και βάζουν στο «κόλπο» για τους «ερυθρόλευκους» οι Ίβηρες. Τον πολιορκεί η Ατλέτικο Παραναένσε αλλά θέλει να μείνει στην Ευρώπη ενώ ο Ολυμπιακός μάλλον δεν έχει κάνει ακόμα κίνηση.

Ο δεύτερος είναι ο Ζιλ Ντίας της Νότιγχαμ, ο οποίος παραμένει ψηλά στη λίστα. Πορτογάλος εξτρέμ, ο οποίος δεν υπολογιζόταν από τον μέχρι χθες προπονητή της Νότιγχαμ.

Όπως και ο Ντίας έτσι και ο επίσης Πορτογάλος εξτρέμ Ντιόγκο ΓκοΝσάλβες δεν υπολογιζόταν από τον Καράνκα. Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσιεύματα ξέρει και αυτός για το ενδιαφέρουν του Ολυμπιακού.

Για τους δύο ποδοσφαιριστές της Νότιγχαμ είναι πλέον πιθανό να αλλάζουν τα δεδομένα λόγω της αλλαγής προπονητή στην ομάδα. Πάντως και οι δύο θεωρούνται πολύ πιο εύκολες περιπτώσεις για τον Ολυμπιακό από αυτή του «ταχυδακτυλουργού» Κέλβιν