Κανονικά με τον κόσμο του στη Λιβαδειά ο Ολυμπιακός

Οι οπαδοί των Πειραιωτών θα βρεθούν στο γήπεδο του Λεβαδειακού την Κυριακή το απόγευμα. Τι αναφέρει η ανακοίνωση της Αστυνομίας.

Κανονικά με τον κόσμο του στη Λιβαδειά ο Ολυμπιακός

Από την πρώτη στιγμή οι οπαδοί του Ολυμπιακού εξαφάνισαν τα εισιτήρια για τη θύρα 4 του γηπέδου της Λιβαδειάς και μάλιστα από την Παρασκευή έχει διατεθεί και η θύρα 5 για τους «ερυθρόλευκους».

Πριν λίγη ώρα ένα tweet της ελληνικής Αστυνομίας προκάλεσε μία αναταραχή σχετικά με την απαγόρευση μετακίνησης φίλων του Ολυμπιακού στη Βοιωτία. Στο tweet η Αστυνομία έκανε λόγο για απαγόρευση μετακίνησης οπαδών στο ματς με τον Λεβαδειακό χωρίς να διευκρινίζει τι μετακίνηση.

Σε ανακοίνωση της, ωστόσο, ξεκαθαρίζει πως απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση φίλων του Ολυμπιακού και όχι η μεμονωμένη. Αυτό σημαίνει πως οι φίλοι των «ερυθρόλευκων» θα βρεθούν κανονικά στη Βοιωτία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρει: «Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με Απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της ομάδας Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, κατά τη διεξαγωγή του αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, την Κυριακή (13-01-2019) και ώρα 17:15, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE , περιόδου 2018 – 2019, στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς».