Σύμμαχος του ΠΑΟΚ και ο καιρός (pic, vid)

Από χιόνι έχει καλυφθεί το γήπεδο του Αστέρα Τρίπολης και υπάρχει σοβαρός κίνδυνος αναβολής της κυριακάτικης αναμέτρησης με τους Θεσσαλονικείς.

Σύμμαχος του ΠΑΟΚ και ο καιρός (pic, vid)

Οι καιρικές συνθήκες είναι πολύ άσχημες στην Αρκαδία με τη χιονόπτωση να είναι πολύ έντονη και την Τρίπολη να έχει ντυθεί ξανά στα λευκά. Η επέλαση του χιονιά είναι πολύ πιθανό να οδηγήσει σε αναβολή το πολύ σημαντικό παιχνίδι της Κυριακής ανάμεσα σε Αστέρα και ΠΑΟΚ.

Αυτή τη στιγμή το «Θόδωρος Κολοκοτρώνης» έχει καλυφθεί από χιόνι με την πελοποννησιακή ΠΑΕ να έχει αναρτήσει στα social media το κατάλευκο γήπεδο της. Έτσι όπως είναι τώρα η κατάσταση μοιάζει πολύ δύσκολο να γίνει την Κυριακή το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Γι’ αύριο προβλέπεται ηλιόλουστη μέρα από το πρωί και θερμοκρασία που θα κυμαίνεται από 0 έως 8 βαθμούς κελσίου. Αυτό δεν είναι και ευνοϊκό, αφού το χιόνι θα έχει παγώσει και δύσκολα θα λιώσει. Σε περίπτωση αναβολής του αγώνα το παιχνίδι θα πρέπει να γίνει τη Δευτέρα όταν και προβλέπεται βροχή στην Τρίπολη.

Για τον ΠΑΟΚ μία αναβολή της αναμέτρησης θα είναι ευνοϊκή αυτή τη στιγμή, αφού πηγαίνει σε μία από τις δυσκολότερες έδρες του πρωταθλήματος χωρίς τον Πρίγιοβιτς και χωρίς ακόμα να έχει πάρει τον αντικαταστάτη του. Μία τέτοια εξέλιξη θα είναι υπέρ της ομάδας της Θεσσαλονίκης και φαίνεται πως ο καιρός είναι σύμμαχος της.

Να σημειώσουμε πως το άσχημο είναι ότι η σέντρα του αγώνα έχει οριστεί για τις 19:30 όταν και η θερμοκρασία θα έχει πέσει κι άλλο. Ήδη σήμερα Σάββατο λόγω της έντονης χιονόπτωσης η ΕΠΣ Αρκαδίας ανέβαλλε τους αγώνες της Α’ και Β’ κατηγορίας των τοπικών πρωταθλημάτων.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

#asterastripolisfc #snow #snowyday #white

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη AsterasTripolisFC Official (@asterastripolisfc) στις