Νέα επίθεση Καραπαπά στον ΠΑΟΚ

Άμεση ήταν η αντίδραση του διευθυντή επικοινωνίας του Ολυμπιακού, κ. Κωνσταντίνου Καραπαπά στα όσα ισχυρίζονται κύκλοι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ περί γελοιότητας, αναφορικά με την πρόσθετη παρέμβαση των «ερυθρολεύκων» προς το πρωτοβάθμιο μονομελές πειθαρχικό όργανο της Superleague.

Νέα επίθεση Καραπαπά στον ΠΑΟΚ

Οι κ. Καραπαπάς εξαπέλυσε επίθεση προς τον ΠΑΟΚ, επισημαίνοντας ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης δέχεται αβάντες «σταλινικού τύπου», ισχυριζόμενος μάλιστα ότι ο «δικέφαλος του βορρά» δεν διώκεται για τα όσα συνέβησαν στο γήπεδο των «Ζωσιμάδων» εξαιτίας της καλής σχέσης του με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα, πήρε θέση και για τον ορισμό του Αρετόπουλουστο ντέρμπι της ερχόμενης Κυριακής (25/02), τονίζοντας ότι «καλύτερα να σφυρίξουν οι γελοίοι της Θεσσαλονίκης που κάνουν τις διαρροές».

Αναλυτικά η θέση του κου. Καραπαπά:
«Οι εκπρόσωποι της νεόπλουτης ομάδας που είναι δεύτερη σε τίτλους στην πόλη της Θεσσαλονίκης, καλά θα κάνουν να μη μιλούν για γελοιότητα. Όλη η Ελλάδα ξέρει τη γελοία συνεργασία τους, σε όλα τα επίπεδα και τις αβάντες σταλινικού τύπου από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Και μόνο γι' αυτό δεν διώκονται για όσα έγιναν στα Γιάννενα. Όλη η Ελλάδα γελάει με τα γκολ οφ σάιντ σε κάθε παιχνίδι, τις αβάντες μέχρι... θανάτου από διαιτητές, παράγοντες και... τερματοφύλακες! Μιλούν για γελοιότητα αυτοί που πέρυσι έκαναν περισσότερες παρεμβάσεις παρά... προπονήσεις.
Υγ.: Αντί για τις καρμανιόλες που έβαλαν να σφυρίξουν, ας σφυρίξουν οι γελοίοι της δεύτερης ομάδας της Θεσσαλονίκης που κάνουν τις διαρροές! Πιο αντικειμενικοί θα είναι...», ανέφερε σε μήνυμά του στο facebook ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Ολυμπιακού.
Υπενθυμίζεται ότι κύκλοι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανέφεραν νωρίτερα ότι ο Ολυμπιακός έκανε την πρόσθετη παρέμβαση προκειμένου να δυναμιτίσει το κλίμα ενόψει του ντέρμπι των δύο ομάδων στην Τούμπα, την ερχόμενη Κυριακή (25/02):
«Αφού δεν κατάφεραν τα ΜΜΕ τους και τα δήθεν «αντικειμενικά» εξαπτέρυγά τους να προκαλέσουν δίωξη για αφαίρεση βαθμών, η οποία φυσικά και δεν στοιχειοθετείται πουθενά, αποφάσισαν να φτάσουν στο έσχατο σημείο γελοιοποίησης. Ασφαλώς και δεν ανησυχούμε και δεν αντιδρούμε στην προσπάθειά τους να δυναμιτίσουν το κλίμα ενόψει Κυριακής».

Διαβάστε επίσης:

Που έχει σφυρίξει φέτος ο Αρετόπουλος