«Το μυστικό σχέδιο. Ο Κάναντι από τον Ατρόμητο, προπονητής της Ντίσελντορφ»

Ο Αυστριακός προπονητής του Ατρόμητου φιγουράρει σήμερα στον Γερμανικό Τύπο.

«Το μυστικό σχέδιο. Ο Κάναντι από τον Ατρόμητο, προπονητής της Ντίσελντορφ»

Ξαφνικά ο Νταμίρ Κάναντι αποχωρεί από τον Ατρόμητο και αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της Φορτούνα Ντίσελντορφ. Τραβηγμένο ή όχι, το συγκεκριμένο σενάριο κυκλοφορεί σήμερα στα Γερμανικά Μέσα ενημέρωσης. Η Bιld και πολλές ακόμα εφημερίδες το θεωρούν βάσιμο και αναφέρουν σημαντικές λεπτομέρειες.

Κάνουν λόγο για μυστικό σχέδιο, το οποίο στέλνει τον προπονητή του Ατρόμητου στη Φορτούνα. Τονίζουν ότι ο σημερινός προπονητής του Γερμανικού συλλόγου, Φρίντχελμ Φούνκελ θα αποχωρήσει σίγουρα το καλοκαίρι αλλά δεν αποκλείεται αυτό να συμβεί και μέσα στον Ιανουάριο. «Ο διάδοχός του είναι μάλλον ο Νταμίρ Κάναντι», αναφέρουν κάποια δημοσιεύματα.

Το συμβόλαιο του Χούνκελ λήγει το καλοκαίρι, η ομάδα δεν θέλει να το ανανεώσει και η εναλλακτική είναι ο Νταμίρ Κάναντι.

«Ο Βιεννέζος προκαλεί σήμερα αίσθηση στην Αθήνα με τον Ατρόμητο. Είναι επί του παρόντος τρίτος και το όνομά του αναφέρεται ξανά και ξανά στην Αγγλία. Δεν είναι απίθανο ο Φούνεκλ που ξέρει τη μοίρα του να μην περιμένει το καλοκαίρι και να αποχωρήσει τώρα από τη Φορτούνα. Έτσι, η συμφωνία με τον Κάναντι μπορεί να γίνει τον χειμώνα», τονίζουν τα δημοσιεύματα.