Σενάριο για μπακ από την Πορτογαλία

Δημοσιεύματα από την Ιβηρική Χερσόνησο στέλνουν τον Αντρέ Αλμέιδα της Μπενφίκα στον Ολυμπιακό.

Σενάριο για μπακ από την Πορτογαλία

Ρεπορτάζ από την Πορτογαλία βάζουν τον Αντρέ Αλμέιδα στη ζωή του Ολυμπιακού. Συγκεκριμένα σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην Ιβηρική Χερσόνησο οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ενδιαφερθεί για τον αμυντικό της Μπενφίκα.

Μάλιστα το ίδιο ρεπορτάζ τονίζει πως ο ποδοσφαιριστής είναι ενήμερος για το ενδιαφέρον των Πειραιωτών και είναι θετικός. «Θέλει μία αλλαγή στην καριέρα του Αλμέιδα», γράφουν στην Ιβηρική Χερσόνησο για τον 28χρονο ποδοσφαιριστή.

Ο Πορτογάλος αμυντικός αγωνίζεται κατά κύριο λόγο στο δεξί άκρο της άμυνας, ενώ έχει τη δυνατότητα να παίξει και αριστερά. Ακόμα και αμυντικό χαφ έχει αγωνιστεί ο Αλμέιδα, το όνομα του οποίου συνδέθηκε εδώ και λίγη ώρα με τον Ολυμπιακό.

Βέβαια αξίζει να σημειώσουμε πως πρόκειται για έναν ακριβό ποδοσφαιριστή. Η χρηματιστηριακή του αξία ανέρχεται στα 7.000.000 €, ενώ είναι ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στη Μπενφίκα. Έχει κάνει 29 συμμετοχές με τους «αετούς» σε όλες τις διοργανώσεις και στο Champions League μάλιστα έπαιξε σε όλα τα ματς. Στο πορτογαλικό πρωτάθλημα σε 16 συμμετοχές έχει 1 γκολ και 4 ασίστ. Δεν μοιάζει εύκολη περίπτωση, όμως, οι Πορτογάλοι επιμένουν πως ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται κα ο παίκτης είναι θετικός.