Η περίπτωση Κότνικ για Ολυμπιακό

Ο Σλοβένος γκολκίπερ έχει αρκετούς θαυμαστές στον Ρέντη, ωστόσο, υπάρχει και ο Πανιώνιος που δεν θα ήθελε να χάσει μετά τον Γιώργο Μασούρα, ακόμη ένα βασικό του στέλεχος…

Η περίπτωση Κότνικ για Ολυμπιακό

Πολλά τα ονόματα των τερματοφυλάκων που έχουν ακουστεί για τον Ολυμπιακό. Από τον Λουκ Στιλ που όντως υπήρξε (και εξακολουθεί να υπάρχει, σύμφωνα με τους Άγγλους) στην κορυφή της λίστας εώς τον Μαραφόνα της Μπράγκα και τον Ράμος της Τοντέλα.

Φυσικά από αυτή τη λίστα δεν μπορεί να απουσιάσει ο Μάτιτς Κότνικ του Πανιωνίου. Είναι ένας γκολκίπερ που έχει αρκετούς θαυμαστές στον Ρέντη, είναι γνωστό ότι από το καλοκαίρι πήγε να γίνει «παιχνίδι» με τον Ολυμπιακό, αλλά στο τέλος αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού ο Ζοσέ Σα από την Πόρτο.

Τι συμβαίνει λοιπόν τώρα με τον Κότνικ; Προφανώς και ασχολούνται οι «ερυθρόλευκοι» μαζί του, καθώς όπως αναφέρουμε και παραπάνω, έχει σχηματιστεί αρκετά καλή άποψη για την ποιότητά του.

Ωστόσο, υπάρχει ένα «αλλά» στη συγκεκριμένη υπόθεση. Υπάρχει ο Πανιώνιος που δεν θα ήθελε μετά τον Γιώργο Μασούρα να χάσει ακόμη μία βασική του μονάδα. Φυσικά και οι «κυανέρυθροι» έχουν μπει σε μία διαδικασία να τα μετρούν όλα σε ό,τι έχει να κάνει με το οικονομικό σκέλος, ωστόσο, και από τις κινήσεις του Ολυμπιακού φαίνεται ότι θα προτιμούσε να φέρει κάτι από το εξωτερικό.

Αν δεν βρει κάτι εκτός Ελλάδας, τότε όλα είναι πιθανά. Είπαμε άλλωστε: Ο Κότνικ έχει θαυμαστές στον Ρέντη και αν δεν συμβεί κάτι τώρα, μπορεί απασχολήσει ξανά τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι…