Κένι: «Όλα τα παιχνίδια είναι must win»

Οι δηλώσεις του ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, Τζόντζο Κένι μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό.

Κένι: «Όλα τα παιχνίδια είναι must win»

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό, ο δεξιός μπακ του ΠΑΟΚ, Τζόντζο Κένι αναφέρθηκε στην άμεση προσαρμογή του και στο γεγονός ότι κάθε παιχνίδι είναι must win.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τις αντοχές του και τις πρώτες εντυπώσεις με τον ΠΑΟΚ:

«Ήμουν καινούριος, έχω έξι μήνες εδώ, αλλά πλέον μαθαίνω πως λειτουργούν οι παίκτες, η ομάδα, ο προπονητής. Στόχος να παίξω όσα παραπάνω ματς μπορώ. Πολύ χαρούμενος για τη σημερινή νίκη».

Για τις σέντρες του:

«Όχι δεν τις μετράω. Δεν είναι η δουλειά μου αυτή, δεν έχει σημασία. Προσπαθώ να ανεβαίνω και να είμαι όσο καλύτερος μπορώ είτε σε άμυνα είτε σε επίθεση».

Για την ασίστ και το κομβικό παιχνίδι:

«Όλα τα παιχνίδια είναι must win. Το πιο σημαντικό είναι να πηγαίνουμε παιχνίδι με το παιχνίδι για τη νίκη».



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110