Ο Μαρτίνς προειδοποιεί ενόψει Λεβαδειακού!

Στον Πορτογάλο τεχνικό του Ολυμπαικού δεν άρεσαν πολλά πράγματα απ’ όσα είδε στην Ξάνθη και έχει κάθε λόγο να «τσιτώνει» τους παίκτες του ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης στην Λιβαδειά.

Ο Μαρτίνς προειδοποιεί ενόψει Λεβαδειακού!

Ο Ολυμπιακός της Ξάνθης δεν άρεσε στον Μαρτίνς. Ή για να είμαστε ακριβείς, σε αρκετά διαστήματα του αγώνα δεν άρεσε στον Πορτογάλο τεχνικό. Δεν «πετάει» όλο το ματς στα… σκουπίδια. Ίσα-ίσα που θεωρεί ότι είχε κέρδη η αναμέτρηση στα Πηγάδια, όπως για παράδειγμα το γεγονός ότι ο Ζοσέ Σα ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις ενός πολύ «περίεργου» αγώνα με αντίξοες καιρικές συνθήκες, με τραγικό αγωνιστικό χώρο και με έναν αντίπαλο που έκανε τα πάντα για να κάνει τη ζημιά.

Από την Πέμπτη (10/1) ο Πορτογάλος τεχνικός θα μπει στη διαδικασία για να σχεδιάσει την ομάδα του για το πώς θα φύγει με το διπλό από την Λιβαδειά. Κι αυτό που θα επισημάνει στους ποδοσφαιριστές του είναι ότι πολύ απλά με εμφανίσεις αλά Ξάνθης, θα συναντήσουν αρκετά ζόρια στο ματς με τον Λεβαδειακό και πώς η αποστολή τους στην Βοιωτία θα είναι στρωμένη με ένα σωρό… αγκάθια.

Ο Λεβαδειακός «καίγεται» για βαθμούς. Βρίσκεται στην προτελευταία θέση και πλέον θα κυνηγάει βαθμούς σε κάθε παιχνίδι, είτε απέναντί του έχει τον ουραγό Απόλλωνα Σμύρνης, είτε τον Ολυμπιακό. Επίσης, οι Βοιωτοί δεν είχαν μεσοβδόμαδα την ταλαιπωρία του Κυπέλλου. Οπότε, θα είναι πιο ξεκούραστοι συγκριτικά με τους «ερυθρόλευκους».

Ο Μαρτίνς λοιπόν αυτό που θα ζητήσει από τους παίκτες του δεν είναι τίποτε άλλο από το να πηγαίνουν πιο δυναμικά στις μονομαχίες, κάτι που δεν είδε στα Πηγάδια. Θέλει να τους δει να βγαίνουν πρώτοι στην μπάλα, κάτι που επίσης δεν είδε στα Πηγάδια. Θέλει να τους δει να μην κάνουν εύκολα λάθη, όπως συνέβη στην Ξάνθη με τον Γκιγιέρμε και τον Καμαρά για παράδειγμα να υποπίπτουν σε «φθηνά» λάθη που δεν είχαν συνηθίσει τον προπονητή τους.

Το θετικό για τον Πορτογάλο τεχνικό είναι ότι θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, μιας και οι Ομάρ, Σισέ και Ποντένσε, τρεις ποδοσφαιριστές που έλειψαν αρκετά στον Ολυμπιακό στο ματς της Ξάνθης, ακολούθησαν το κανονικό πρόγραμμα.

Από εκεί και πέρα, όμως, αυτό που επιθυμεί δεν είναι τίποτε άλλο από το να μην ξαναδεί συμπτώματα… Πηγαδιών. Κι αυτό, γιατί ο Λεβαδειακός δεν είναι σε καμία περίπτωση αδιάφορος και θέλει να μπει με το «δεξί» στο 2019.