Η μεγαλύτερη απώλεια στον Ολυμπιακό ήταν ο Ομάρ

Ο Νορβηγός κάνει την καλύτερη του σεζόν με την ερυθρόλευκη φανέλα και το κενό του φάνηκε πολύ στο εκτός έδρας ματς με τη Ξάνθη.

Η μεγαλύτερη απώλεια στον Ολυμπιακό ήταν ο Ομάρ

Είχε απουσίες ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι με τη Ξάνθη, όμως, αν τα βάλει κανείς κάτω θα διαπιστώσει πως μία ήταν αυτή που πραγματικά φάνηκε πάρα πολύ. Συγκεκριμένα δεν έπαιζε ο Σισέ, με τον Μεριά να παίρνει τη θέση του. Ο Τυνήσιος δεν έκανε πειστικό παιχνίδι, είχε λάθη, αλλά επί της ουσίας δεν επηρέασε την εικόνα της ομάδας.

Ο Ποντένσε επίσης δεν έπαιξε και αυτή ήταν μία από τις αισθητές απουσίες. Είναι ένας από τους πλέον κινητικούς ποδοσφαιριστές. Ένας από τους πλέον δραστήριους εξτρέμ που έχει η ομάδα του Πειραιά και μπορεί να δημιουργήσει φάσεις.

Στην ουσία, όμως, η πολύ μεγάλη απώλεια για τους «ερυθρόλευκους» ήταν ο Ομάρ Ελαμπντελαουί. Και αυτό δεν αφορά στο ανασταλτικό κομμάτι αν και από εκεί είχε θέματα ο Τοροσίδης με τον Μπρίτο. Η απώλεια του Νορβηγού ήταν πολύ σημαντική στο επιθετικό κομμάτι.

Ο Τοροσίδης είχε κάποιες προωθήσεις, αλλά πέρασε 1-2 καλές σέντρες. Η μία ήταν όταν ο Ναουέλ προσπάθησε να πλασάρει στη κίνηση και η δεύτερη όταν ο Φορτούνης πήρε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι.

Σε γενικές γραμμές ο «Τόρο» δεν μπόρεσε να κάνει τη δουλειά που κάνει ο Ελαμπντελαουί στο γήπεδο. Ένας Ομάρ που έχει πολλά ανεβάσματα και… τρυπάει πολλές φορές την αντίπαλη άμυνα κάνοντας και τελικές προσπάθειες. Δεν είναι τυχαίο πως ο Νορβηγός μετράει πέντε ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Ήταν η μεγαλύτερη απώλεια σε ένα ματς που ο Ολυμπιακός ήθελε να ανοίξει η αντίπαλη άμυνα και από τα άκρα.