Από την καθιέρωση επί Μπέντο στον Πανιώνιο ο Ανδρούτσος

Η μετακίνηση του 21χρονου χαφ στη Νέα Σμύρνη ολοκληρώνεται και τυπικά, αφού ήταν βέβαιη εδώ και ένα μήνα με τον ίδιο ήδη να έχει χαιρετίσει τους συμπαίκτες του στον Ρέντη.

Από την καθιέρωση επί Μπέντο στον Πανιώνιο ο Ανδρούτσος

Ένα παιδί που αποτελεί προϊόν της Ακαδημίας του Ολυμπιακού αποτελεί παρελθόν για τον σύλλογο. Ο λόγος για τον Θανάση Ανδρούτσο, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στον Πανιώνιο. Οι δύο ομάδες είχαν συμφωνήσει εδώ κι αρκετό καιρό για τη μετακίνηση του 21χρονου χαφ.

Εκκρεμούσε, ωστόσο η έκδοση φορολογικής ενημερότητας για τον Πανιώνιο προκειμένου να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του ποδοσφαιριστή. Οι «κυανέρυθροι», ωστόσο λύνουν το συγκεκριμένο θέμα κι έτσι ο παίκτης θεωρείται ποδοσφαιριστής της ομάδας της Νέας Σμύρνης.

Ο Θανάσης Ανδρούτσος δεν βρέθηκε στην προπόνηση της Τετάρτης στον Ρέντη και από την Πέμπτη πιάνει δουλειά με τα κυανέρυθρα. Ο 21χρονος χαφ είχε κάνει την καλή του σεζόν το 2016-2017 όταν με τον Πάουλο Μπέντο στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού άνοιξε η πόρτα της ενδεκάδας.

Τότε ο Ανδρούτσος είχε κάνει 30 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας ένα γκολ και μία ασίστ. Η καλή του παρουσία με την ερυθρόλευκη φανέλα είχε προσελκύσει το ενδιαφέρον και ευρωπαϊκών συλλόγων που είχαν ασχοληθεί με την περίπτωση του. Την περσινή σεζόν έκανε 18 συμμετοχές με την φανέλα του Ολυμπιακού, αλλά μόλις 948 λεπτά.

Φέτος ο Πέδρο Μαρτίνς δεν του έδωσε ευκαιρίες, ενώ θυμίζουμε πως για ένα διάστημα είχε τεθεί εκτός ομάδας μαζί με τον «κολλητό» του, τον Δημήτρη Νικολάου. Από εδώ και στο εξής ο Ανδρούτσος θα συνεχίσει στον Πανιώνιο ευελπιστώντας να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Να σημειώσουμε σε αυτό το σημείο πως στη Νέα Σμύρνη αναμένεται να μετακομίσει κι άλλος ποδοσφαιριστής από τον Ολυμπιακό. Μέχρι πρότινος ο Μάριος Βρουσάι ήταν το μεγάλο φαβορί, αλλά η εμπλοκή της Βίλεμ έχει περιπλέξει την υπόθεση. Επίσης οι «κυανέρυθροι» έχουν δείξει ενδιαφέρον και για τον Δημήτρη Μάνο.