Δικαιώθηκε ο Ολυμπιακός στο Διαιτητικό της ΕΠΟ!

Η προσφυγή που είχε κάνει ο Ολυμπιακός κατά της Λίγκας εκδικάστηκε νωρίτερα και η ομάδα του Πειραιά δικαιώθηκε κάτι που σημαίνει πως θα διεξαχθεί η 16η αγωνιστική το σαββατοκύριακο.

Δικαιώθηκε ο Ολυμπιακός στο Διαιτητικό της ΕΠΟ!

Η Super League είχε αποφασίσει η 15η αγωνιστική που είχε αναβληθεί λόγω της αποχής των διαιτητών για την επίθεση τον Τζήλο να διεξαχθεί το ερχόμενο σαββατοκύριακο και όχι εμβόλιμα όπως όριζε ο ΚΑΠ.

Ο Ολυμπιακός από την πρώτη στιγμή ήταν αντίθετος σε αυτό το ενδεχόμενο, αφού έτσι όλο το πρόγραμμα γινόταν άνω κάτω και ειδικά την περίοδο που η ομάδα του Πειραιά είχε τα παιχνίδια με τη Ντιναμό Κιέβου. Έτσι οι «ερυθρόλευκοι» κατέθεσαν προσφυγή κατά της Λίγκας, η οποία εκδικάστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας.

Ο Ολυμπιακός δικαιώθηκε από το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ όταν υπέρ της 13 ομάδες της Λίγκας είχαν ταχθεί υπέρ της διεξαγωγής της 15ης αγωνιστικής το ερχόμενο σαββατοκύριακο. Αυτό σημαίνει πως το ερχόμενο σαββατοκύριακο δεν θα διεξαχθεί το εντός έδρας παιχνίδι με τη Λάρισα. Η προσφυγή του Ολυμπιακού μάλιστα έγινε δεκτή κατά πλειοψηφία από το διαιτητικό δικαστήριο.

Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει ξανά, αλλά από την 16η αγωνιστική με τον Ολυμπιακό να αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Λεβαδειακό. Η 15η αγωνιστική θα διεξαχθεί εμβόλιμα με πιθανότερες ημερομηνίες 16-17 Ιανουαρίου έπειτα από απόφαση που θα πάρει το Δ.Σ. της Λίγκας. Αναμένεται σε λίγο και η επίσημη ανακοίνωση από την ΕΠΟ για την οριστική κατάληξη της υπόθεσης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής:

ΑΕΛ - Απόλλων Σμύρνης

Άρης - Λαμία

Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ

Ατρόμητος - Παναιτωλικός

Λεβαδειακός - Ολυμπιακός

ΟΦΗ - Πανιώνιος

Παναθηναϊκός - Ξάνθη

ΠΑΣ Γιάννινα - ΑΕΚ