Εκδικάστηκε η προσφυγή του Ολυμπιακού, σήμερα η απόφαση του Διαιτητικού της ΕΠΟ

Πραγματοποιήθηκε η εκδίκαση της προσφυγής του Ολυμπιακού κατά της Λίγκας για την απόφαση να αρχίσει ξανά το πρωτάθλημα από τη 15η αγωνιστική.

Εκδικάστηκε η προσφυγή του Ολυμπιακού, σήμερα η απόφαση του Διαιτητικού της ΕΠΟ

Εκδικάστηκε από το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ η προσφυγή του Ολυμπιακού κατά της Λίγκας για το θέμα της 15ης αγωνιστικής. Σύμφωνα με τη Λίγκα αποφασίστηκε η αγωνιστική να διεξαχθεί το ερχόμενο σαββατοκύριακο, ενώ οι Πειραιώτες θεωρούν πως θα πρέπει να γίνει εμβόλιμα.

Στην εκδίκαση της απόφασης ο Ολυμπιακός εκπροσωπήθηκε από τους κυρίους Χατζησαββάογλου και Καρπετόπουλο, οι οποίοι τόνισαν: «Η Λίγκα ζητά από το δικαστήριο να νομιμοποιήσει μια άθλια απόφαση και να ανοίξει μια κερκόπορτα παραβίασης των κανονισμών».

Η Λίγκα από την πλευρά της εκπροσωπήθηκε από τον δικηγόρο Γιάννη Οικονομάκη, ο οποίος από την πλευρά του υποστήριξε: «Ποτέ δεν ξεκίνησε από τη σύσταση της Super League ο β' γύρος αν δεν είχε τελειώσει προηγουμένως ο πρώτος. Όταν ο κανονισμός λέει η αγωνιστική να διεξαχθεί εμβόλιμα, είναι σαφές ότι η αγωνιστική θα μπει εμβόλιμα στον Ά γύρο. Αυτή είναι η πραγματική ερμηνεία του κανονισμού».

Οι Πειραιώτες από την πλευρά τους παρουσίασαν όλα τα στοιχεία που φανερώνουν πως έχουν δίκιο και ότι το πρωτάθλημα δεν πρέπει να ξεκινήσει από την 15η αγωνιστική, αλλά να μπει εμβόλιμα. Η απόφαση από το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ αναμένεται εντός της ημέρας. Νομικό όπλο του Ολυμπιακού στην υπόθεση ήταν όλος ο ΚΑΠ, αλλά και το τι είχε συμβεί στο παρελθόν επί Κοντονή. Επιπλέον από την πλευρά των Πειραιωτών υποστηρίζουν πως θα είναι σκάνδαλο αν δεν δικαιωθούν.