H μεταγραφή εξτρέμ από τον Ολυμπιακό και οι αποχωρήσεις

Η τακτική των «ερυθρόλευκων» για την απόκτηση ακραίου επιθετικού, αλλά και εκείνοι που αναμένεται να φύγουν από τον Ρέντη.

H μεταγραφή εξτρέμ από τον Ολυμπιακό και οι αποχωρήσεις

Η απόφαση στον Ολυμπιακό ήταν να αποκτηθεί και ένας εξτρέμ τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Αυτό δεν έχει αλλάξει ούτε τώρα και στον Πειραιά ασχολούνται να φέρουν παίκτη για τα άκρα της επίθεσης τους.

Εκείνο που έχει αλλάξει για τους «ερυθρόλευκους» είναι ο χρόνος που θα γίνει. Το βασικό κενό που υπήρχε στην ομάδα έχει καλυφθεί. Ο επιθετικός ήρθε και οι Πειραιώτες επί της ουσίας αυτή τη στιγμή είναι γεμάτοι. Έχει προκύψει βέβαια και το θέμα με τον Γιαννιώτη, όμως στο λιμάνι τα βασικά κομμάτια τα έχουν τοποθετήσει στο παζλ.

Τι ισχύει, όμως, με τον εξτρέμ; Στον Ολυμπιακό έχουν χρόνο μπροστά τους και δεν θέλουν να κάνουν βιαστική κίνηση. Θα αφήσουν να κυλήσουν και κάποια ματς να δουν και την ομάδα και αναλόγως θα κινηθούν. Θέλουν οι κινήσεις τους να είναι πιο σίγουρες και όχι όπως σε περασμένες χειμερινές μεταγραφικές περιόδους που έρχονταν παίκτες, οι οποίοι δεν «έπιαναν» ποτέ.

Και ο Φράνκο Σολδάνο που αποκτήθηκε τόσο γρήγορα είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχουν ασχοληθεί μαζί του από το καλοκαίρι. Τον ήξεραν καλά, είχαν κάνει φάκελο για τον παίκτη και γνώριζαν αν «κολλάει» στο κόνσεπτ τους ή όχι. Δεν θέλουν να έρθει παίκτης που θα προκαλέσει ταραχή στα αποδυτήρια, θέλουν να υπάρχει σιγουριά για τις κινήσεις που θα έχουν.

Εκείνο που προέχει αυτή τη στιγμή στον Πειραιά είναι να φύγουν κάποιοι ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται από τον Πέδρο Μαρτίνς. Ο Σεμπά, ο Ανδρούτσος, ο Νικολάου και ο Βρουσάι είναι τέτοιες περιπτώσεις. Για τους Ανδρούτσο και Βρουσάι τα πράγματα φαίνονται πιο εύκολα, αφού είναι θέμα χρόνου να συνεχίσουν στον Πανιώνιο. Εξελίξεις αναμένονται κυρίως με τον Σεμπά για τον οποίο φέρεται να υπάρχει ενδιαφέρον από μεξικανικό σύλλογο. Επίσης σε αυτή τη λίστα φιγουράρει και το όνομα του Μάνου, αφού πλέον βρίσκονται τέσσερις φορ στον Ολυμπιακό.