Ολυμπιακός: Ο αποφασισμένος Γιάρεμτσουκ

Ο Ρόμαν Γιάρεμτσουκ έδειξε με την εθνική ομάδα της Ουκρανίας ότι είναι έτοιμος να βγει πιο μπροστά στο ροτέισον του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός: Ο αποφασισμένος Γιάρεμτσουκ

Ήταν από τις λίγες φορές που ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ χαμογέλασε για την κλήση ενός ποδοσφαιριστή του στην εθνική του ομάδα. Αυτό συνέβη με τον Ρόμαν Γιάρεμτσουκ, τον οποίο κάλεσε αμέσως ο Σεργκέι Ρεμπρόφ από τη στιγμή που τον είδε να παίζει με τον Ολυμπιακό.

Ο Ουκρανός επιθετικός του Ολυμπιακού έπαιξε βασικός με τη Γαλλία σε ένα ματς υψηλού επιπέδου και έντασης και μάλιστα τότε τα είχε πάει περίφημα. Σε ένα ματς που η ομάδα του είχε χάσει 4-0 είχε την υψηλότερη βαθμολογία.

Έπαιξε για 20 λεπτά και στον αγώνα με την Ισλανδία και αυτό που ανέφεραν τα ουκρανικά Μέσα ήταν ότι έδειξε πως βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Για τον «Γιάρε» αυτά τα δύο ματς ήταν πολύ σημαντικά στην τεράστια προσπάθεια που κάνει για να επανέλθει στα επίπεδα που βρισκόταν πριν τον τραυματισμό του.

Ο 29χρονος φορ με τις εμφανίσεις που έκανε με την εθνική του ομάδα έστειλε μήνυμα και στον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ πως είναι έτοιμος να βγει μπροστά και στην επίθεση του Ολυμπιακού. Ο Γιάρεμτσουκ το είχε πει άλλωστε και μετά τον Βόλο όταν είχε σκοράρει δύο φορές.

Τότε είχε δηλώσει πως σε έναν μήνα όλοι θα τρίβουμε τα μάτια ματς και είναι πλέον να αναγκάσει τον «Μέντι» να τον βάλει ακόμα πιο δυνατά στην εξίσωση.



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110