Και ο Σεμπά μετά τον Πάρντο υποψήφιος για το Μεξικό

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ βρίσκεται στο στόχαστρο μεξικανικής ομάδας και δεν αποκλείεται να έρθουν ξαφνικά τα ευχάριστα νέα για τον Ολυμπιακό, όπως είχε συμβεί και στην περίπτωση του Φελίπε Πάρντο.

Και ο Σεμπά μετά τον Πάρντο υποψήφιος για το Μεξικό

Ο Σεμπά δεν υπολογίζεται από τον Ολυμπιακό. Επέστρεψε αναγκαστικά στις προπονήσεις, καθώς έληξε ο δανεισμός του στην Κίνα και παρόλο που ο Πέδρο Μαρτίνς έχει σχετικά μία καλή άποψη για τον Βραζιλιάνο, η πρόθεση των Πειραιωτών είναι να παραχωρηθεί.

Να θυμίσουμε ότι ο Σεμπά έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2020 κια όχι εώς το τέλος της σεζόν. Αυτό σημαίνει με λίγα λόγια ότι ο Ολυμπιακός, εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα, δεν θα έλεγε «όχι» στο ενδεχόμενο να πήγαινε κάπου εώς το καλοκαίρι δανεικός και μετά... βλέπουμε.

Οι νεότερες πληροφορίες που έρχονται από την άλλη άκρη του Ατλαντικού, αναφέρουν ότι ο Βραζιλιάνος εξτρέμ έχει μπει στα «ραντάρ» μεξικάνικου συλλόγου.

Δεν αποκλείεται δηλαδή ξαφνικά να εμφανιστεί μία μεξικανική ομάδα από το πουθενά και να αποκτήσει τον Σεμπά, όπως συνέβη αιφνιδιαστικά και με τον Φελίπε Πάρντο που θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τολούκα.

Η μεξικανική Νεκάξα πάντως που ψαχνόταν για εξτρέμ και εξέτασε την περίπτωση του Πάρντο, ακόμη δεν έχει βρει παίκτη για να καλύψει το κενό που έχει στα «φτερά» της επίθεσης.