ΑΕΛ - Λεβαδειακός 0-2: Κι οι Βοιωτοί το... βιολί τους!

Ο Λεβαδειακός συνεχίζει να τρελαίνει την ποδοσφαιρική Ελλάδα. Πέρασε νικηφόρα από την Λάρισα (2-0 την ΑΕΛ) και βρίσκεται στην 4η θέση μαζί με τον Βόλο. Δύο δοκάρια οι Θεσσαλοί.

ΑΕΛ - Λεβαδειακός 0-2: Κι οι Βοιωτοί το... βιολί τους!

Ο Λεβαδειακός είχε δύο σερί ισοπαλίες, αλλά έτσι όπως είναι φτιαγμένος από τον Νίκο Παπαδόπουλο, δεν θα μπορούσε να μην κερδίσει για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι. Παρότι η ΑΕΛ είχε δύο δοκάρια, στο τέλος της ημέρας αυτό που μένει είναι ότι το διπλό που πήραν οι Βοιωτοί στην Λάρισα με 2-0 είναι πέρα για πέρα δίκαιο.

Στο πρώτο ημίχρονο οι Βοιωτοί ήταν ανώτεροι. Μπορεί η ΑΕΛ να είχε την πρώτη καλή ευκαιρία με τον Χατζηστραβό στο 6’ (έδιωξε ο Λοντίγκιν), αλλά στη συνέχεαι το ματς ανήκε στον Λεβαδειακό. Αρχικά άνοιξε το σκορ με τον Πεδρόσο, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την καραμπόλα στο σουτ του Τσάπρα και με κοντινή κεφαλιά έγραψε το 0-1 στο 17’.

Οι Βοιωτοί είχαν κι άλλες ευκαιρίες για να διπλασιάσουν τα τέρματά τους με τους Μπάλτσι και Παλάσιος, αλλά δεν τα κατάφεραν. Από το πουθενά πήγε να ισοφαρίσει η ΑΕΛ με το ανάποδο ψαλίδι του Πασά στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων που βρήκε στο δοκάρι, αλλά τελικά οι δύο ομάδες πήγαν στην ανάπαυλα με το 0-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ είχε δοκάρι πάλι με τον Πασά στο 52’, έχασε και μία ακόμη ευκαιρία με τον Τούπτα, ο οποίος νικήθηκε από τον Λοντίγκιν στο 57’, αλλά στο τέλος προέκυψε πρόβλημα με τον Σαγκάλ, ο οποίος δεν μπορούσε να συνεχίσει το ματς λόγω τραυματισμού και επειδή είχαν ολοκληρωθεί οι αλλαγές στους Λαρισαίους, οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες.

Σε μία αντεπίθεση λοιπόν, ο Λεβαδειακός βγήκε από τα αριστερά με τον Λαγιούς, η μπάλα κατέληξε στον Συμελίδη έπειτα από την προσωρινή απόκρουση του Μελίσσα στο σουτ του Όζμπολτ και γράφτηκε από τον Συμελίδη το 0-2 στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

ΑΕΛ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 0-2

Γήπεδο: AEL FC Arena

Διαιτητής: Κατοίκος (Αθηνών)

Σκόρερ: 17’ Πεδρόσο, 90’+5’ Συμελίδης

Κίτρινες: 37’ Παπαγεωργίου, 58’ Μπαγκαλιάνης, 64’ Πέρες - 25’ Βέρμπιτς, 66’ Μπάλτσι, 75’ Λοντίγκιν

Συνθέσεις:

ΑΕΛ (4-2-3-1): Μελίσσας - Παπαγεωργίου, Τσάκλα, Μπαγκαλιάνης, Ουατάρα - Ατανάσοφ, Πέρες (79’ Στάικος) - Μούργος, (53’ Σαγκάλ) Χατζηστραβός (53’ Τούπτα), Ουάρντα (79’ Γιούσης) - Πασάς (71’ Γκαράτε)

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (4-2-3-1): Λοντίγκιν - Τσάπρας, Λιάγκας, Μάγκνουσον, Βήχος - Κωστή, Τσοκάι - Παλάσιος (90’+1’ Τσιμπόλα), Μπάλτσι (73’ Λαγιούς), Βέρμπιτς (60’ Συμελίδης) - Πεδρόσο (73’ Όζμπολτ)



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110