Ο Τζήλος είπε «όχι» στον Αλέξη Κούγια

Σύμφωνα με τον Κωνσταντινέα, ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ πλησίασε τον γνωστό ρέφερι για να τον εκπροσωπήσει νομικά, με τον δεύτερο να αρνείται. 

Ο Τζήλος είπε «όχι» στον Αλέξη Κούγια

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Κωνσταντινέας, μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό metropolis αναφερόμενος στην υπόθεση του Θανάση Τζήλου.

Αρχικά ο πρώην διαιτητής τόνισε πως: «ο Κούγιας μπορεί να πήγε καλοπροαίρετα γιατί είναι έξυπνος και ικανός αλλά εάν ήμουν στη θέση του Τζήλου δεν θα έπαιρνα κάποιον παράγοντα ως συνήγορο», ισχυριζόμενος πως ο Τζήλος έχει άλλο δικηγόρο.

Στη συνέχεια μίλησε για το δικηγόρο του Τζήλου, ενώ δε δίστασε να μιλήσει και για την προσωπική του εμπειρία με τον Αλέξη Κούγια.

Ο Πέτρος Κωνσταντινέας, αναλυτικά:

Για τον δικηγόρο του Τζήλου:
«Υπάρχει το ηθικό ασυμβίβαστο. Ο Κούγιας πήγε στο νοσοκομείο και ζήτησε να βοηθήσει στο ποινικό κομμάτι. Του είπα πως υπάρχει το ασυμβίβαστο και εκείνος μου είπε ότι δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Ωστόσο, εκπροσωπείται από άλλο δικηγόρο ο Τζήλος, όπως μου είπε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λάρισας. Ο Κούγιας μπορεί να πήγε καλοπροαίρετα γιατί είναι έξυπνος και ικανός αλλά εάν ήμουν στη θέση του Τζήλου δε θα έπαιρνα κάποιον παράγοντα ως συνήγορο».

Για την προσωπική εμπειρία με τον Αλέξη Κούγια:
«Στο παιχνίδι Εθνικός – ΠΑΣ Γιάννινα με περίμενε κάτω και μου έλεγε ότι ήμουν ο καλύτερος διαιτητής της Β και μετά από κάποιες αγωνιστικές επειδή δεν ανέβηκαν τα Γιάννενα με κατηγορούσε με χυδαίους χαρακτηρισμούς. Υπάρχουν πολλά μπιφτέκια».