Ολυμπιακός: Η εμφάνιση που είχε ανάγκη ο Μπιανκόν
Το είχε ανάγκη ο Ζουλιάν Μπιανκόν να κάνει ένα καλό παιχνίδι και το έκανε κόντρα στον Βόλο.
 
					Μετά από εκείνο το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας ο Ζουλιάν Μπιανκόν άκουσε πολλά. Δεν του ασκήθηκε και άδικα η κριτική, αφού είχε κάνει σοβαρά λάθη, τα οποία τα πλήρωσε η ομάδα του Πειραιά σε εκείνη την αναμέτρηση.
Ο Γάλλος στον αγώνα με τον Βόλο σκόραρε δύο φορές και ήταν μάλιστα και κοντά στη φάση που πέτυχε το πρώτο τέρμα του ο Γιάρεμτσουκ. Στην ουσία σε εκείνη τη φάση ο Ουκρανός του πήρε τη μπουκιά μέσα από το στόμα, αφού ο Μπιανκόν ήταν έτοιμος να εκτελέσει.
Ολυμπιακός: Πάει να γίνει... κακός δαίμονας ο Σπανούλης
Είχε ανάγκη και ο 25χρονος στόπερ ένα καλό ματς που θα τον βοηθούσε ψυχολογικά. Το έκανε με τον Βόλο σημειώνοντας δύο τέρματα και έχοντας κατά γενική ομολογία πολύ καλή απόδοση. Γενικά ο Μπιανκόν είναι ένας παίκτης που αν έβρισκε λίγη περισσότερη ισορροπία στο παιχνίδι του θα ανέβαινε επίπεδο.
Είναι ικανός δηλαδή μέσα σε ένα παιχνίδι για το καλύτερο και το χειρότερο. Εκεί δεν έχει καταφέρει να βρει ισορροπία ο Γάλλος αμυντικός, ο οποίος ωστόσο παραμένει πολύ σημαντικός και όποτε του ζητάει ο προπονητής δίνει και τη ψυχή του για να βοηθάει την ομάδα.
Ο Μπιανκόν έχει ακόμα ένα σημαντικό πλεονέκτημα σε σχέση με τους άλλους στόπερ της ομάδας. Αυτό έχει να κάνει με την επαφή του με τα αντίπαλα δίχτυα. Σκοράρει πολύ πιο εύκολα από άλλους στόπερ ή τουλάχιστον βρίσκεται πολύ πιο εύκολα σε θέση βολής.
 
						 
				