Κρίστισιτς: «Να παίξω στο Champions League με την ΑΕΚ»

Οι πρώτες δηλώσεις του Κρίστισιτς με τη φανέλα της νέας του ομάδας.

Κρίστισιτς: «Να παίξω στο Champions League με την ΑΕΚ»

Ο Κρίστισιτς είναι επίσημα παίκτης της ΑΕΚ, καθώς απόψε, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας έως το 2022. Στη συνέχεια προχώρησε στις πρώτες του δηλώσεις και δήλωσε πανέτοιμος για τη νέα του πρόκληση.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νέναντ Κρίστισιτς:

Τι ήταν αυτό που τον έκανε να πει το ναι στην ΑΕΚ:
Είχαμε μια υπέροχη σεζόν με τον Ερυθρό Αστέρα, είναι το σπίτι μου, η χώρα μου, όμως έφτασε η κατάλληλη στιγμή για την καριέρα μου ώστε να έρθω σε μια τόσο μεγάλη ομάδα.

Με ποιον μίλησε για να πάει στην ΑΕΚ και ποιο ήταν το δέλεαρ για να πει το ναιΜίλησα με τον προπονητή μου, τον κ. Μιλόγεβιτς, μου ευχήθηκε υγεία και επιτυχία, μου είπε να επικοινωνήσω μαζί του αν χρειαστώ κάτι γιατί έχει πολλούς φίλους στην Ελλάδα και ότι ελπίζει να πετύχω και να είμαι υγιής».

Για τον στόχο τουΈπρεπε να έχω έρθει από το καλοκαίρι, δεν τα κατάφερα τότε και δεν έπαιξα τελικά με την ΑΕΚ στο UEFA Champions League. Ο στόχος μου λοιπόν είναι να το πετύχω στο μέλλον».

Για το τι να περιμένει ο κόσμος από τον Κρίστισιτς: «Σε κάθε αγώνα θα δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου, σε κάθε παιχνίδι. Αν αυτό θα μετατραπεί σε γκολ, ασίστ ή κάτι άλλο δεν το γνωρίζω, αλλά να είστε βέβαιοι ότι θα προσπαθώ στο μάξιμουμ σε κάθε αγώνα».

Πως περιγράφει ο ίδιος τον εαυτό του: «Είμαι τόσο αμυντικό όσο και δημιουργικό χαφ, γιατί προσπαθώ να βοηθάω και στην άμυνα αλλά και στην επίθεση, νομίζω ότι με αντιπροσωπεύουν και οι δύο ρόλοι».

Για το αν βλέπει την ΑΕΚ σαν νέα πρόκληση: «Ήταν δύσκολο να φύγω από τον Ερυθρό Αστέρα, είχα παίξει όμως με την ομάδα μου στο Champions League, αυτός είναι και πάλι ο στόχος μου. Υπάρχουν λόγοι που ήρθα στην ΑΕΚ, έχω ακούσει πόσο μεγάλη ομάδα είναι και θέλω να βοηθήσω»