Γιαννιώτης και Σα: Οι εξελίξεις με τον «άσο» στον Ολυμπιακό


Η πρόθεση των «ερυθρολεύκων» να ενεργοποιηθεί η οψιόν αγοράς του Σα και οι διάφοροι «μνηστήρες» που έχουν εμφανιστεί για τον Ανδρέα Γιαννιώτη.

Γιαννιώτης και Σα: Οι εξελίξεις με τον «άσο» στον Ολυμπιακό

Κάτι ουσιαστικό, κάτι χειροπιαστό, κάτι στο οποίο έχει σημειωθεί μία σοβαρή εξέλιξη δεν υπάρχει στο θέμα του «άσου» στον Ολυμπιακό. Από τη μία υπάρχει ο Ζοσέ Σα και από την άλλη ο Ανδρέας Γιαννιώτης.


Για την ακρίβεια, από τη μία υπάρχει η πρόθεση των Πειραιωτών να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς των 2 εκ. ευρώ και να αποκτήσει τον Σα με κανονική μεταγραφή από την Πόρτο το ερχόμενο καλοκαίρι και από την άλλη υπάρχει το «πάγωμα» στις συζητήσεις ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Γιαννιώτη.

Την ίδια στιγμή μάλιστα, εμφανίζονται ολοένα και περισσότεροι «μνηστήρες» για τον 26χρονο Έλληνα γκολκίπερ από το εξωτερικό. Το προηγούμενο διάστημα ακούγαμε για ενδιαφέρον από Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Ντιναμό Κιέβου. Τις τελευταίες μέρες ακούγεται έντονα ότι υπάρχουν ομάδες από τις Κάτω Χώρες και την Γερμανία.

Το θέμα είναι ότι παρατηρείται μία κινητικότητα γύρω από το θέμα του γκολκίπερ στον Ολυμπιακό. Με τον Σα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις στο προσεχές διάστημα.

Με τον Γιαννιώτη υπάρχουν ένα σωρό «μνηστήρες» που τον... λιγουρεύονται ενόψει καλοκαιριού, μιας και μέχρι τις 30 Ιουνίου έχει συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους». Εκτός πια κι αν υπάρξει ολική ανατροπή και ο παίκτης υπογράψει την επέκταση της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό. Τότε, θα αλλάξουν άρδην τα δεδομένα...