Η γνωριμία του Σολδάνο με τον Μαρινάκη και η πρώτη κουβέντα με τον Μαρτίνς

Ο Αργεντινός ήρθε στην Ελλάδα με τρομερή διάθεση και από σήμερα πιάνει δουλειά στον Ρέντη. Το fosonline.gr έχει το ρεπορτάζ από την πρώτη του μέρα στη χώρα μας.

Η γνωριμία του Σολδάνο με τον Μαρινάκη και η πρώτη κουβέντα με τον Μαρτίνς

Τον ήθελε πολύ ο Ολυμπιακός και του το είχε δείξει από το καλοκαίρι, αλλά τότε η ιστορία δεν προχώρησε. Οι δύο πλευρές, όμως, ήξεραν πως στο μέλλον συναντιόντουσαν και πάλι. Οι «ερυθρόλευκοι» μετά το πρώτο μισό της σεζόν ήθελαν πολύ έναν επιθετικό, αφού αν και παίζουν ωραίο ποδόσφαιρο δεν μπορούν να κάνουν το γκολ.

Οι Πειραιώτες τον Ιανουάριο επέστρεψαν στον Φράνκο Σολδάνο, χτύπησαν ξανά την πόρτα του, αλλά ήξεραν πως αυτός ήταν έτοιμος. Το θέμα και πάλι ήταν η Ουνιόν Σάντα Φε, η οποία αν και αντιστάθηκε τελικά υπέκυψε και έκανε το χατίρι του ποδοσφαιριστή, ο οποίος ήθελε να φύγει.

Από το μεσημέρι της Τετάρτης ο 24χρονος φορ πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα και αφού πέρασε τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις ολοκλήρωσε το τυπικό μέρος της μεταγραφής του και ανακοινώθηκε από την πειραϊκή ΠΑΕ. Δεν πρόλαβε να πάει στον Ρέντη και να γνωριστεί με τους νέους του συμπαίκτες κάτι που θα γίνει σήμερα το απόγευμα όταν και θα πιάσει δουλειά.

Ο Φράνκο Σολδάνο το βράδυ της Τετάρτης είχε την ευκαιρία να γνωρίσει και τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Συναντήθηκε με τον ισχυρό άνδρα της πειραϊκής ΠΑΕ και τα είπαν γι’ αρκετή ώρα. Είναι γνωστό πως στον ιδιοκτήτη της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ αρέσει πολύ η κουβέντα για ποδόσφαιρο. Ο Σολδάνο από την πρώτη ημέρα παρουσίας του στην Ελλάδα αντιλήφθηκε το μέγεθος του συλλόγου και πως οι απαιτήσεις στον Ολυμπιακό είναι πολύ μεγάλες.

Στο μεταξύ στον Ρέντη μπορεί να μην πήγε ο 24χρονος επιθετικός, αλλά με τον Πέδρο Μαρτίνς είχε την πρώτη γνωριμία. Στο περιθώριο της συνάντησης με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, βρέθηκε και με τον προπονητή της ομάδας του Πειραιά, παρουσία του Φρανσουά Μοντέστο. Ο Σολδάνο είχε μία πρώτη κουβέντα με τον προπονητή του, με τον οποίο από σήμερα θα συνεργάζεται στον Ρέντη. Ο Πορτογάλος ήθελε πολύ να μάθει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο παίκτης. Εκείνος από την πλευρά του, του ξεκαθάρισε πως είναι έτοιμος να μπει να παίξει ακόμα και τώρα.

Θυμίζουμε πως το τελευταίο παιχνίδι που αγωνίστηκε ήταν στις 8 Δεκεμβρίου. Επί της ουσίας μία εβδομάδα πριν το τελευταίο ματς του Ολυμπιακού. Πάντως εκείνο που έχει κάνει μεγάλη εντύπωση σε όλους τους ανθρώπους της ομάδας του Πειραιά είναι η θέληση και η τρομερή διάθεση με την οποία έχει έρθει στην Ελλάδα ο παίκτης. Ο Σολδάνο επίσης γνωρίζει τα πάντα για τα νέα του ομάδα, ξέρει τις ανάγκες της και πολύ περισσότερο τις απαιτήσεις της. Από σήμερα το απόγευμα πιάνει δουλειά και στον Ρέντη, αφού το πρώτο επίσημο παιχνίδι για το 2019 είναι προγραμματισμένο για τις 8 Ιανουαρίου στη Ξάνθη.