Οι πρώτες στιγμές του Σολδάνο και η υπόσχεση του (vid)

Πως κύλησε η πρώτη ημέρα του Αργεντινού φορ στην Ελλάδα και τι υποσχέθηκε στον κόσμο του Ολυμπιακού στις πρώτες του δηλώσεις.

Οι πρώτες στιγμές του Σολδάνο και η υπόσχεση του (vid)

Πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα το μεσημέρι της Τετάρτης και αφού πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις στη συνέχεια ολοκλήρωσε το τυπικό μέρος της υπόθεσης. Ο Φράνκο Σολδάνο είναι και επίσημα ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και από την Πέμπτη πιάνει δουλειά στον Ρέντη υπό τις οδηγίες του Πέδρο Μαρτίνς.

Η πειραϊκή ΠΑΕ δημοσίευσε βίντεο με τις πρώτες στιγμές του Φράνκο Σολδάνο στην Ελλάδα. Από το αεροδρόμιο και τα ιατρικά τεστ μέχρι και τις υπογραφές. Παράλληλα ο παίκτης υποσχέθηκε με τη σειρά του ότι θα κάνει τα πάντα για να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού ο Φράνκο Σολδάνο τόνισε: «Ευχαριστώ για την υποδοχή. Να βοηθήσω την ομάδα ώστε να προχωρήσουμε όσο περισσότερο γίνεται τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στην Ευρώπη. Πέρα από αυτό οι προσωπικοί μου στόχοι είναι να πετύχω όσο πιο πολλά γκολ μπορώ για να ανταποκριθώ στις προσδοκίες των ανθρώπων που με εμπιστεύτηκαν. Θέλω να ξέρουν ότι θα βοηθήσω την ομάδα. Είναι ένας παίκτης πολύ αφοσιωμένος στην ομάδα και θα βοηθήσω όπως μπορώ. Πέρα από το ότι είμαι επιθετικός και στόχος μου είναι να βάλω πολλά γκολ, είμαι κι ένας παίκτης ο οποίος βοηθάει πάρα πολύ και στην ανάπτυξη της επίθεσης. Οπότε ελπίζω ότι θα βοηθήσω πολύ στο να επιτευχθεί αυτός ο στόχος και θα βοηθήσω με αυτοθυσία και αφοσίωση την ομάδα να πετύχει τους στόχους της», ήταν τα λόγια του 24χρονου φορ.