Και επίσημα ο Σολδάνο στον Ολυμπιακό

Ο Αργεντινός ανακοινώθηκε από τους Πειραιώτες υπογράφοντας για 4,5 χρόνια. Πότε θα κάνει την πρώτη του προπόνηση στον Ρέντη.

Και επίσημα ο Σολδάνο στον Ολυμπιακό

Τελείωσε και τυπικά η μεταγραφή του Αργεντινού επιθετικού στον Ολυμπιακό. Ο Φράνκο Σολδάνο όπως σας έγραψε και νωρίτερα το fosonline.gr πέρασε τα απαραίτητα ιατρικά τεστ και δεν προέκυψε κανένα απολύτως πρόβλημα.

Αφού ολοκλήρωσε και αυτή τη διαδικασία ο 24χρονος φορ πήγε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας να ξεκουραστεί και στη συνέχεια μετέβη στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» περίμεναν κάποια έγγραφα από την Αργεντινή για να ολοκληρώσουν και το τυπικό μέρος της υπόθεσης. Τα πάντα έφτασαν στην ώρα τους και ο Σολδάνο έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιο διάρκειας 4,5 ετών με τους Πειραιώτες.

Ο 24χρονος επιθετικός παρά το γεγονός πως είχε μία αρκετά κουραστική ημέρα ήταν άνετος και χαμογελαστός κατά τη διάρκεια της υπογραφής του. Ήταν πολύ χαρούμενος που τελείωσε το σίριαλ της μεταγραφής του στο μεγάλο λιμάνι και είναι έτοιμος να πιάσει δουλειά με τη νέα του ομάδα.

Σήμερα δεν πρόλαβε να πάει στον Ρέντη για να κάνει την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα του Πειραιά και να έχει την πρώτη του γνωριμία με τον Πέδρο Μαρτίνς. Η πρώτη προπόνηση του Φράνκο Σολδάνο θα γίνει την Πέμπτη το απόγευμα. Θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα και μάλιστα ο ίδιος λέει πως είναι έτοιμος να παίξει κιόλας στο παιχνίδι με τη Ξάνθη στις 8 Ιανουαρίου για το Κύπελλο Ελλάδας.