Πέρασε τα ιατρικά ο Σολδάνο και πήγε στα γραφεία του Ολυμπιακού

Όλα καλά με τα ιατρικά τεστ του Αργεντινού επιθετικού, ο οποίος βρίσκεται στην πλατεία Αλεξάνδρας για να πέσουν οι υπογραφές.

Πέρασε τα ιατρικά ο Σολδάνο και πήγε στα γραφεία του Ολυμπιακού

Πριν λίγες ώρες πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα ο Φράνκο Σολδάνο. Ο 24χρονος φορ ήρθε στη χώρα μας για λογαριασμού του Ολυμπιακού έχοντας καταφέρει να πείσει την Ουνιόν να αποδεχτεί την πρόταση που της είχε γίνει.

Η πρώτη μέρα όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις είναι δύσκολη. Ο Αργεντινός επιθετικός πήγε στο νοσοκομείο με το οποίο συνεργάζεται ο Ολυμπιακός για τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Δεν προέκυψε κανένα πρόβλημα με τον Σολδάνο, ο οποίος πέρασε με επιτυχία τα ιατρικά τεστ.

Αυτή τη στιγμή ο 24χρονος επιθετικός βρίσκεται στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, στην πλατεία Αλεξάνδρας. Εκεί θα ολοκληρωθεί το τυπικό μέρος της συμφωνίας για να μπορέσει να βγει και η ανακοίνωση της απόκτησης του από τους «ερυθρόλευκους».

Αναμένεται η ανταλλαγή εγγράφων για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Σολδάνο στον Ολυμπιακό. Το μόνο εμπόδιο που μπορεί να καθυστερήσει την ανακοίνωση είναι η διαφορά ώρας που υπάρχει με την Αργεντινή. Αν δεν προλάβουν να γίνει η ανταλλαγή σήμερα τότε η ανακοίνωση θα βγει αύριο. Το θέμα είναι πως ο ποδοσφαιριστής πέρασε όλα τα τεστ με απόλυτη επιτυχία.