Το κίνητρο του Σολδάνο, η ήττα της Ουνιόν από τον Ολυμπιακό και η Ρίβερ

Σκληρή κριτική δέχεται η διοίκηση της ομάδας του Σάντα Φε για τους χειρισμούς στο θέμα του 24χρονου φορ, ο οποίος είχε αποφασίσει να παίξει στην Ευρώπη.

Το κίνητρο του Σολδάνο, η ήττα της Ουνιόν από τον Ολυμπιακό και η Ρίβερ

Εδώ και λίγες ώρες ο Φράνκο Σολδάνο βρίσκεται στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Οι Πειραιώτες χειρίστηκαν εξαιρετικά το θέμα του 24χρονου φορ και τον έφεραν στη χώρα μας για να κλείσουν έτσι και την… τρύπα που υπάρχει στην επίθεση. Ο παίκτης έχει ήδη περάσει τα ιατρικά τεστ και βρίσκεται στη διαδικασία της ολοκλήρωσης του τυπικού μέρους της υπόθεσης.

Την ίδια ώρα στην Αργεντινή όλα τα μεγάλα δίκτυα κάνουν αναφορά στην άφιξη του 24χρονου φορ στη χώρα μας. Στέκονται, όμως, στο γεγονός ότι η Ουνιόν Σάντα Φε την… πάτησε και έχασε αρκετά χρήματα τόσο από την πρώτη πρόταση που της είχε κάνει ο Ολυμπιακός πριν πέντε μήνες όσο και από αυτές που είχαν κάνει σύλλογοι από το Μεξικό.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρουν στην Αργεντινή η Ουνιόν θα μπορούσε να έχει δώσει τον παίκτη με 3-4 εκατ. €, αλλά τελικά τον έχασε με 1,3. Πολύ μεγαλύτερες ήταν οι προτάσεις από το Μεξικό, όμως και εκεί η ομάδα του Σάντα Φε είχε πει «όχι», διότι θεωρούσε πως ο παίκτης είναι απαραίτητος και παράλληλα πως τον Ιανουάριο θα ανανέωνε το συμβόλαιο του.

Με τον φόβο να μην πάρει τίποτα το καλοκαίρι τον παραχώρησε στον Ολυμπιακό με αποτέλεσμα να χάσει ένα σημαντικό ποσό που θα μπορούσε να εισπράξει από τον 24χρονο ποδοσφαιριστή αν είχε φερθεί πιο έξυπνα το περασμένο καλοκαίρι. Οι Πειραιώτες έκαναν δικό τους έναν παίκτη που τον ήθελαν και τον είχε ξεχωρίσει το τμήμα σκάουτινγκ του συλλόγου.

Στην Αργεντινή τις τελευταίες ώρες μιλούν και για ενδιαφέρον της Ρίβερ Πλέιτ και της Ιντεπεντέντε. Καμία από τις δύο δεν μπόρεσε να πείσει τον παίκτη που είχε πάρει την απόφαση να παίξει ποδόσφαιρο στην Ευρώπη. Το κίνητρο για τον ίδιο είναι πολύ μεγάλο και θέλει πολύ να πετύχει στον Ολυμπιακό.