Superleague: Τα δείγματα... γραφής των 16 «μονομάχων» στις πρώτες 15 αγωνιστικές

Με το πρώτο μισό της τρέχουσας σεζόν της Superleague να έχει σχεδόν ολοκληρωθεί, το «ΦΩΣ» επιχειρεί έναν πρώτο απολογισμό της φετινής περιόδου για κάθε μια από τις 16 ομάδες ξεχωριστά.

Superleague: Τα δείγματα... γραφής των 16 «μονομάχων» στις πρώτες 15 αγωνιστικές

Με το πρώτο μισό της τρέχουσας σεζόν στη Superleague να έχει σχεδόν ολοκληρωθεί, η κατάσταση έχει ξεκαθαρίσει σε μεγάλο βαθμό, τουλάχιστον σε ό,τι έχει να κάνει με τον στόχο που θα κυνηγήσει κάθε κλαμπ μέχρι το φινάλε.

Περιθώρια για αλλαγές, εκπλήξεις και ανακατατάξεις υπάρχουν, ωστόσο τα μέχρι στιγμής δείγματα είναι επαρκή για ασφαλή συμπεράσματα.

Το «ΦΩΣ» κάνει έναν πρώτο απολογισμό της φετινής περιόδου, εξετάζοντας τη συνολική εικόνα, τα θετικά και τα αρνητικά του καθενός από τους 16 «μονομάχους» της κορυφαίας κατηγορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου.

ΠΑΟΚ

Ονειρεύεται πρωτάθλημα, έχει το προβάδισμα

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε με μεγάλες φιλοδοξίες, κάλυψε γρήγορα το -2 που «κουβαλούσε» από την περσινή τιμωρία και βρίσκεται σταθερά στην κορυφή. Για να συμβεί, βεβαίως, αυτό έχει βάλει το… χεράκι της και η διαιτησία, όμως η αλήθεια είναι ότι φέτος ο ΠΑΟΚ είναι σταθερός και δείχνει να έχει βάλει στόχο την κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος μετά το μακρινό 1985.

Τα συν

Η ομοιογένεια και η σταθερότητα βοηθούν τον ΠΑΟΚ να ξεπερνά εύκολα ή δύσκολα τα εμπόδια που του βάζουν οι εγχώριοι αντίπαλοί του. Παράλληλα, ποιότητα του ρόστερ και η παρουσία ενός παίκτη με πηγαία αίσθηση του γκολ όπως ο Πρίγιοβιτς, τον καθιστούν ξεκάθαρα εκ των φαβορί στη φετινή… κούρσα.

Τα πλην

Η βοήθεια της διαιτησίας είναι ένα θέμα που απασχολεί την πλειοψηφία του Έλληνα ποδοσφαιρόφιλου. Ο ΠΑΟΚ τα προηγούμενα χρόνια «φώναζε» για την εύνοια που δήθεν είχε ο Ολυμπιακός και πλέον έχει μετατραπεί σε μια ομάδα αντιπαθή στο ελληνικό ποδοσφαιρικό κοινό, αφού «απαγορεύεται» να χάσει. Στα αρνητικά και η συμπεριφορά του Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος συνεχώς «γκρινιάζει» παρά το γεγονός ότι η ομάδα του ευνοείται κατ’ εξακολούθηση…

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο «καθηγητής» Μαρτίνς
και η ομάδα που «χτίζεται»

Ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα με τις περισσότερες ευκαιρίες στην Super League, όμως βρίσκεται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, πίσω από τον ΠΑΟΚ. Οι «ερυθρόλευκοι» φαίνεται ότι χτίζουν μια ομάδα για το μέλλον που παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο και δεν αφήνει τον αντίπαλο να «ανασάνει», ενώ είναι το μοναδικό κλαμπ που διατηρεί ρεαλιστικές ελπίδες διεκδίκησης του τίτλου από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ.

Τα συν

Στα θετικά του φετινού Ολυμπιακού είναι ο τρόπος που αγωνίζεται. Οι ποδοσφαιριστές του Πέδρο Μαρτίνς έχουν συνοχή στο παιχνίδι τους και προσπαθούν να «πνίγουν» τους αντιπάλους τους. Επίσης, η κατακόρυφη βελτίωση του Κώστα Φορτούνη ανεβάζει όλη την ομάδα, ενώ η φιλοσοφία του Μαρτίνς φαίνεται ότι «στιγματίζει» το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού. Θετικότατη και η στάση του κόσμου, ο οποίος φέτος παρουσιάζει θαυμαστή ωριμότητα, χειροκροτώντας επανειλημμένα την ομάδα ακόμα και μετά από αρνητικά αποτελέσματα, δείγμα ότι αναγνωρίζει και εκτιμάει την προσπάθεια που γίνεται.

Τα πλην

Το γεγονός ότι η ομάδα δυσκολεύεται να σκοράρει απέναντι σε κλειστές άμυνες είναι αυτό που προβληματίζει τους Πειραιώτες. Ο Ολυμπιακός δημιουργεί πάμπολλες φάσεις στα παιχνίδια του, όμως δεν διαθέτει -τουλάχιστον προς το παρόν- τον επιθετικό-«killer» που θα μπορεί να στέλνει το τόπι στο πλεκτό. Αν τον βρει, είτε μέσω της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου είτε από το υπάρχον ρόστερ, τότε οι πιθανότητες τίτλου θα αυξηθούν κατακόρυφα…

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

«Σφήνα» στους μεγάλους και σταθερότητα

Ό,τι ξεκίνησε πέρυσι με την έλευση του Νταμίρ Κάναντι στο Περιστέρι, συνεχίζεται με απόλυτη επιτυχία και φέτος. Ο Ατρόμητος έχει κατορθώσει να μπει «σφήνα» στις μεγάλες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος και να κάνει πρωταθλητισμό, αφού φιγουράρει σταθερά στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας.

Τα συν

Η άμυνά του είναι από αυτές που δέχονται ευκαιρίες με το… σταγονόμετρο, ενώ η συνοχή στο παιχνίδι της ομάδας του Περιστερίου είναι κάτι παραπάνω από εμφανής. Στα θετικά στοιχεία της ομάδας είναι επίσης και ο Κουλούρης, που φέτος είναι «on fire» και οδηγεί την κούρσα των σκόρερ.

Τα πλην

Το γεγονός ότι ο πάγκος δεν έχει το απαιτούμενο βάθος, ίσως είναι το μόνο στοιχείο που πρέπει να ανησυχήσει τον Νταμίρ Κάναντι. Ο Αυστριακός βλέπει την ομάδα του να είναι με το πόδι στο γκάζι, ωστόσο ελλοχεύει ο κίνδυνος να μείνει κάποια στιγμή από… καύσιμα.

ΑΕΚ

Η εθελοτυφλία του περσινού τίτλου

Η ΑΕΚ ξεκίνησε με όνειρα και φιλοδοξίες τη φετινή χρονιά, όμως η πραγματικότητα την προσγείωσε απότομα. Οι μεταγραφικές κινήσεις του καλοκαιριού άφησαν την ομάδα «γυμνή», αφού η κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος ίσως να οδήγησε σε εθελοτυφλία και επιλογή λάθος δρόμου. Η αντικατάσταση του Χιμένεθ από τον Ουζουνίδη δεν λειτούργησε, αφού η ΑΕΚ άλλαξε φιλοσοφία και δεν έχει καταφέρει να δικαιολογήσει τον περσινό της τίτλο.

Τα συν

Σε μια κακή σεζόν μέχρι στιγμής για την ΑΕΚ, τα θετικά στοιχεία είναι ελάχιστα. Το γεγονός ότι ακόμα βρίσκεται «στο κόλπο» του τίτλου, έστω και θεωρητικά, ίσως είναι και το πιο σημαντικό για τους «κιτρινόμαυρους» αυτή τη στιγμή.

Τα πλην

Η αλλαγή προπονητή και φιλοσοφίας στον τρόπο που αγωνίζεται η ΑΕΚ, έχουν λειτουργήσει ανασταλτικά. Οι «κιτρινόμαυροι» δεν έχουν καταφέρει μέχρι στιγμής να δικαιολογήσουν τον τίτλο του φαβορί που τους συνόδευε με την έναρξη του πρωταθλήματος, ενώ και η εικόνα της ομάδας μέσα στο γήπεδο δεν εμπνέει εμπιστοσύνη.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η άγνοια κινδύνου και ο
κόουτς «ειδικών συνθηκών»

Έχοντας στην… πλάτη την τιμωρία του -6 από την προηγούμενη περίοδο, πολλοί πίστευαν στο ξεκίνημα της σεζόν ότι ο Παναθηναϊκός θα δώσει μάχη για να σταθεροποιηθεί τουλάχιστον στη μέση της βαθμολογίας. Το (υποχρεωτικό) ρίσκο, όμως, με τους πολλούς πιτσιρικάδες «βγαίνει» μέχρι στιγμής στον ΠΑΟ, ο οποίος πραγματοποιεί πορεία καλύτερη κι από αυτή που ίσως θα περίμεναν οι πιο αισιόδοξοι οπαδοί του.

Τα συν

Μέσω των ακαδημιών του και του σκάουτινγκ, ο Παναθηναϊκός συγκρότησε ένα σύνολο αποτελούμενο από ταλαντούχους νεαρούς που έχουν «άγνοια κινδύνου», τους οποίους διαχειρίζεται ένας προπονητής, o Γιώργος Δώνης, που διακρίνεται σε τέτοιου είδους «ειδικές συνθήκες». Το αποτέλεσμα είναι άκρως θετικό, με τους «πράσινους» να βρίσκονται στο 5ο σκαλί της κατάταξης, ενώ αν δεν υπήρχε και η περσινή τιμωρία, θα ήταν ισόβαθμοι του τρίτου Ατρόμητου…

Τα πλην

Η έλλειψη εμπειρίας δεν μπορεί να αντισταθμιστεί αποκλειστικά από το ταλέντο, κάτι που έχει φανεί σε μεμονωμένα παιχνίδια και με λιγότερη τύχη θα είχε εμφανιστεί σε αρκετά ακόμη. Χαρακτηριστικά παραδείγματα τα ματς της Τούμπας και του Ηρακλείου, με τον ΠΑΟ να ηττάται χωρίς να… καταλάβει πώς από τον ΠΑΟΚ, ενώ κόντρα στον ΟΦΗ δεν μπόρεσε να βγάλει αντίδραση παρότι αντιμετώπιζε υποδεέστερη ποιοτικά ομάδα.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Η ποιότητα εξισορροπεί την αστάθεια

Μετά την επάνοδό του στη Σούπερ Λιγκ τη σεζόν 2013-2014, ο Παναιτωλικός εύκολα ή δύσκολα βρίσκει τον τρόπο να παραμένει στη μεγάλη κατηγορία, τις περισσότερες φορές μάλιστα με σχετική άνεση. Φέτος δείχνει ικανός ακόμα και για το βήμα παραπάνω, παρότι τα σκαμπανεβάσματα που παρουσιάζει στην απόδοσή του αποτελούν τροχοπέδη σε αυτό τον στόχο.

Τα συν

Το ταλέντο δεν λείπει από τους Αγρινιώτες, οι οποίοι παραδοσιακά κάνουν «ματ» στον εντοπισμό ποιοτικών ξένων. Το ίδιο ισχύει και φέτος, με τους Μοράρ, Καμαρά και Μάζουρεκ να έχουν πετύχει μαζί τα 14 από τα 19 γκολ της ομάδας, η οποία στη μέρα της «πετάει φωτιές» επιθετικά.

Τα πλην

Ο Παναιτωλικός είναι μέχρι στιγμής ικανός για το καλύτερο και για το χειρότερο, καθώς από τη μία κερδίζει καθαρά ομάδες όπως η ΑΕΚ και ο Άρης, όμως στην κακή του μέρα μπορεί να υποστεί βαριές και αναπάντεχες ήττες όπως συνέβη στη Νέα Σμύρνη…

ΑΡΗΣ

Ξεκίνησε φουριόζος αλλά… ξεφούσκωσε

«Διπρόσωπος» έχει παρουσιαστεί ο Άρης στην επιστροφή του στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η χρονιά ξεκίνησε με… κεκτημένη ταχύτητα και συνεχόμενες νίκες που σκόρπισαν ενθουσιασμό στις τάξεις των «κιτρίνων», ωστόσο οι διαδοχικές ήττες που ακολούθησαν, τον έφεραν στην 7η θέση και με καινούργιο προπονητή στον πάγκο…

Τα συν

Η δύναμη της έδρας ελέω του «θερμού» και πολυπληθούς κοινού του αποτελεί παραδοσιακά «όπλο» της ομάδας, ενώ οι ποιοτικοί ξένοι και η εμπειρία στον πάγκο στο πρόσωπο του Σάββα Παντελίδη συγκαταλέγονται αναμφίβολα στα θετικά του φετινού Άρη.

Τα πλην

Το πέρασμα από τα «αλώνια» της Γ’ και της Β’ Εθνικής έχουν δημιουργήσει εύλογα υπέρμετρη προσμονή για επιτυχίες «εδώ και τώρα». Η έλλειψη υπομονής οπαδών και διοικούντων βρίσκει εξήγηση στη «βαριά» ιστορία του Άρη, όμως δεν αποτελεί κατ’ ανάγκη και καλό σύμβουλο ενόψει της συνέχειας…

ΞΑΝΘΗ

Ο Γέντρισεκ και η άμυνα-«γρανίτης»

Με ξεκάθαρο πλάνο και συνέπεια από την πλευρά των ποδοσφαιριστών στην προσπάθειά τους να το υπηρετήσουν επαρκώς, η Ξάνθη πραγματοποιεί αξιοπρεπέστατη πορεία, αλλά μέχρι εκεί. Διότι όπως αποδεικνύεται, απλά η «γρανιτένια» άμυνα και η ύπαρξη ενός ικανότατου σκόρερ δεν επαρκούν για κάτι περισσότερο.

Τα συν

Το γεγονός ότι έχει δεχθεί μόλις 11 τέρματα, επίδοση χειρότερη μόνο από Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Επίσης, ο επιθετικός «οίστρος» του Γέντρισεκ, ο οποίος ουσιαστικά είναι όλη η επίθεση των Θρακιωτών έχοντας πετύχει τα 7 από τα 11 γκολ της Ξάνθης φέτος.

Τα πλην

Η εξόφθαλμη έλλειψη «plan B». Αν δεν σκοράρει ο Σλοβάκος και η άμυνα δεχθεί γκολ, τότε η Ξάνθη βρίσκεται παγιδευμένη στο αρχικό της πλάνο, αδυνατώντας να βρει εναλλακτικές διεξόδους.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Το καταστροφικό ξεκίνημα και η ανάκαμψη

Οι «Αρκάδες» έχουν αρκετά κοινά στοιχεία με την περσινή χρονιά. Η σεζόν δεν ξεκίνησε καλά, όμως η αλλαγή προπονητή φαίνεται ότι «ηλέκτρισε» τους ποδοσφαιριστές, που γύρισαν τον… διακόπτη. Ο Σάββας Παντελίδης έδωσε τη θέση του στον Γιώργο Παράσχο και έκτοτε η ομάδα της Τρίπολης παρουσιάζεται εμφανώς βελτιωμένη.

Τα συν

Οι πέντε συνεχόμενες νίκες του Αστέρα επί Παράσχου έχουν δημιουργήσει πολύ καλό κλίμα στην ομάδα, η οποία διαθέτει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που μπορούν να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις. Σημειωτέον ότι ο Αστέρας είχε δύσκολο πρόγραμμα στον πρώτο γύρο, γεγονός που επιτρέπει στους παίκτες του Παράσχου να κοιτούν με αισιοδοξία το μέλλον.

Τα πλην

Ο Αστέρας έχασε πολύτιμο έδαφος στο ξεκίνημα της χρονιάς που του κόστισε βλέψεις για περισσότερα, ωστόσο ανέκαμψε, έχει απεμπλακεί από τη ζώνη του υποβιβασμού και κοιτάζει πλέον προς τα… πάνω.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ή του ύψους, ή του βάθους…

Από τα πλέον χαρακτηριστικά παραδείγματα αστάθειας στο τρέχον πρωτάθλημα οι Νεοσμυρνιώτες. Αν ο Πανιώνιος μπορούσε να παρουσιάζει με συνέπεια το αγωνιστικό πρόσωπο που έδειξε στα παιχνίδια με Παναιτωλικό, Ξάνθη και Άρη, τότε θα βρισκόταν… χαλαρά στην πρώτη πεντάδα, αντί για τη 10η θέση που κατέχει επί του παρόντος…

Τα συν

Με εξαίρεση την πλήρη κατάρρευση στο ματς με την ΑΕΚ, ο Πανιώνιος χαρακτηρίζεται από μαχητικότητα και πείσμα. Ακόμα κι όταν τα παιχνίδια δεν πηγαίνουν όπως θα ήθελαν, οι «κυανέρυθροι» σου δίνουν σχεδόν πάντα την αίσθηση ότι είναι «μέσα» στο ματς.

Τα πλην

Το γεγονός ότι τη μία μέρα μπορεί να «καθαρίσει» σε ένα ημίχρονο τον Παναιτωλικό και την άλλη να γνωρίσει τη συντριβή στη Λάρισα. Επίσης, η αποχώρηση του εξαιρετικού Μασούρα για τον Ολυμπιακό αποδυναμώνει εύλογα τους Νεοσμυρνιώτες.

ΛΑΡΙΣΑ

Δεν πείθει, αλλά παλεύει

Η Λάρισα δεν πείθει σε καμία περίπτωση ότι μπορεί να πετύχει κάτι περισσότερο από ένα πλασάρισμα στη μέση της βαθμολογίας. Η αποφυγή του υποβιβασμού είναι ο πλέον ρεαλιστικός στόχος και η ΑΕΛ δείχνει ικανή να τον πετύχει.

Τα συν

Η δυναμική της εκ των ιστορικότερων επαρχιακών ομάδων της χώρας είναι δεδομένη και επιβεβαιώνεται τουλάχιστον όταν η θεσσαλική ομάδα αγωνίζεται μπροστά στο κοινό της, αφού στο AEL FC Arena κοντράρει οποιονδήποτε αντίπαλο.

Τα πλην

Το γεγονός ότι η ομάδα δείχνει -τουλάχιστον μέχρι στιγμής- να έχει «ταβάνι», παρότι η εικόνα της τις τελευταίες αγωνιστικές είναι εμφανώς βελτιωμένη.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Μακριά από τα Γιάννινα «χάνεται»…

Λίγοι θα περίμεναν ότι ο φετινός ΠΑΣ θα εξελιχθεί στον ορισμό της «ομάδας έδρας», όμως η πράξη το έχει επιβεβαιώσει στον υπερθετικό. Όταν φεύγει από τα Γιάννινα, η ομάδα γίνεται… έρμαιο στις ορέξεις του εκάστοτε γηπεδούχου, πράγμα που φυσιολογικά έχει φέρει τον «Άγιαξ της Ηπείρου» στα χαμηλά του βαθμολογικού πίνακα.

Τα συν

Η φετινή παρουσία του ΠΑΣ είναι προβληματική και δυσκολεύει την προσπάθεια… εντοπισμού θετικών στοιχείων. Το σίγουρο είναι ότι η «μεταμόρφωση» της ομάδας προς το καλύτερο όταν παίζει μπροστά στο κοινό της, θα αποτελέσει το βασικό «όπλο» στην προσπάθεια σωτηρίας.

Τα πλην

Η παροιμιώδης αδυναμία της ομάδας να διεκδικήσει αποτέλεσμα μακριά από τα Γιάννινα. Χαρακτηριστικό ότι έχει τις περισσότερες εκτός έδρας ήττες από κάθε άλλη στο πρωτάθλημα (7 σε 8 ματς).

ΟΦΗ

Άργησε, αλλά «ξύπνησε»…

Οι απογοητευτικές πρώτες έξι αγωνιστικές, όπου μέτρησε δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, αντισταθμίστηκαν με τη μετέπειτα αγωνιστική αφύπνιση του ΟΦΗ. Ως αποτέλεσμα, βρίσκεται «στο κόλπο» της παραμονής και θα δώσει μάχη.

Τα συν

Η ομάδα του Ηρακλείου αγωνίζεται χωρίς φόβο, είτε παίζει εντός είτε εκτός, κάτι που μεταφράζεται σε θετικά αποτελέσματα και μακριά από την Κρήτη, καθώς έχει καταφέρει να μην ηττηθεί στις τέσσερις από τις οκτώ εξόδους της.

Τα πλην

Οι χαμένοι βαθμοί σε ματς όπως αυτό κόντρα στον ουραγό Απόλλωνα, αλλά και η έλλειψη τριπόντου εκτός Κρήτης, είναι αναμφίβολα λόγοι προβληματισμού για τους «ασπρόμαυρους».

ΛΑΜΙΑ

Αυτό το «κάτι» που λείπει…

«Αίνιγμα» αποτελεί η χαμηλή βαθμολογική θέση της Λαμίας. Η γενική αίσθηση είναι ότι η ομάδα της Φθιώτιδας παίζει καλά, όμως κάτι φαίνεται να της λείπει για να συνδυάσει τις καλές εμφανίσεις με τα ανάλογα αποτελέσματα…

Τα συν

Το διπλό στη Λάρισα, το «Χ» στο Αγρίνιο και η πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στον ΠΑΟΚ (όπου δεν της δόθηκε καθαρό πέναλτι) δείχνουν ότι οι Λαμιώτες έχουν δυνατότητες.

Τα πλην

Η Λαμία μετράει τέσσερις σερί ήττες, έστω και απέναντι σε πολύ δυνατούς αντιπάλους, γεγονός που αποτελεί εύλογα πλήγμα στην ψυχολογία της ομάδας. Επιπρόσθετα, η αδυναμία εκμετάλλευσης της έδρας, όπου έχει μόλις μία νίκη σε έξι αγώνες.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Δρόμος… ανηφορικός

Η χρονιά ξεκίνησε με ξεκάθαρο στόχο την παραμονή, όμως η αγωνιστική εικόνα των Βοιωτών μέχρι στιγμής απογοητεύει. Ο δρόμος στη συνέχεια είναι δεδομένα… ανηφορικός για την ομάδα της Λιβαδειάς.

Τα συν

Σε αρκετά παιχνίδια ο Λεβαδειακός έχει μεν ηττηθεί, αλλά αυτό συνέβη οριακά, κάτι που ίσως διατηρεί μια… αχτίδα ελπίδας στις τάξεις της ομάδας ότι η τύχη της μπορεί να αλλάξει στη συνέχεια.

Τα πλην

Η χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος με παθητικό 24 γκολ και η «πενιχρή» συγκομιδή κόντρα σε αντιπάλους με παρόμοιους στόχους.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Το απόλυτο «ναυάγιο»

Απογοητευτική είναι η φετινή σεζόν για την ομάδα της Ριζούπολης, η οποία κατάφερε να πάρει την πρώτη της νίκη μόλις τη 14η αγωνιστική. Ο Απόλλων ξεκίνησε… στραβά, αφού ο προπονητής Ισμαέλ Βαλενσιέν δεν έκανε καλή προετοιμασία στην ομάδα, ενώ οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές που έφερε, έφυγαν μετά την απόλυσή του.

Τα συν

Σε ένα τέτοιο «ναυάγιο», δύσκολα μπορεί κάποιος να διακρίνει θετικό στοιχείο. Το μοναδικό που μπορούμε να αναφέρουμε είναι ότι παρουσιάζεται βελτιωμένος και πέτυχε πρόσφατα και την πρώτη του νίκη.

Τα πλην

Οι πολλές αλλαγές προπονητών (Βαλενσιέν, Μοντεαγούδο, Μαντζουράκης και τώρα ο Τεννές), το γεγονός ότι η ομάδα σκοράρει με… αίτηση, η κακή αμυντική λειτουργία, αλλά και το… μπάχαλο που έχει δημιουργηθεί με πολλούς ποδοσφαιριστές της ομάδας οι οποίοι αποχώρησαν άδοξα…