Γιατί δεν μπορούσε να χαλάσει του Σολδάνο στον Ολυμπιακό

Οι επαφές του καλοκαιριού, η συμφωνία του Αργεντινού με τους Πειραιώτες και η πίεση στην Ουνιόν Σάντα Φε.

Γιατί δεν μπορούσε να χαλάσει του Σολδάνο στον Ολυμπιακό

Απορεί πολύς κόσμος γιατί ο Ολυμπιακός προτίμησε να χτυπήσει ξανά την πόρτα της Ουνιόν για τον Σολδάνο και ειδικά τον Ιανουάριο όταν ξέρει πως μία τέτοια υπόθεση μπορεί να τραβήξει. Οι Πειραιώτες δεν το έκαναν τυχαία αυτό και δεν υπήρχε περίπτωση αυτή τη φορά να ρισκάρουν να χάσουν πολύτιμο χρόνο.

Ήθελαν εδώ και τώρα επιθετικό και πίστευαν πως τον Φράνκο Σολδάνο θα τον πάρουν παρά τις… τρέλες που θα τους έκανε ο πρόεδρος της Ουνιόν. Που στήριζαν όμως όλη αυτή τη σιγουριά;

Ουνιόν, Ολυμπιακός και Σολδάνο είχαν καθίσει στο τραπέζι και το καλοκαίρι. Από τότε ο ποδοσφαιριστής ήταν υπέρ της μεταγραφής του στους Πειραιώτες, όμως, τα τερτίπια του προέδρου της ομάδας του Σάντα Φε δεν επέτρεψαν να προχωρήσει το θέμα. Ούτε ο Ολυμπιακός είχε κλείσει την πόρτα στον παίκτη, αλλά ούτε και ο παίκτης στον Ολυμπιακό.

Επί της ουσίας τα είχαν βρει από το καλοκαίρι και πίστευαν και οι δύο πλευρές πως θα πίεζαν την Ουνιόν τον Ιανουάριο να γίνει η μεταγραφή. Η ανάγκη του Ολυμπιακού για επιθετικό "έτρεξε" το θέμα ακόμα περισσότερο, αλλά έτσι κι αλλιώς οι "ερυθρόλευκοι" θα χτυπούσαν ξανά την πόρτα των Αργεντινών.

Οι δύο πλευρές είχαν δώσει τα χέρια από το καλοκαίρι και περίμεναν την κατάλληλη στιγμή για να γίνει το deal. Έτσι άσκησαν μεγάλη πίεση στη διοίκηση της Ουνιόν και ενέδωσαν με αποτέλεσμα να τελειώσει αυτή η μεταγραφή και ο παίκτης να έρθει στην ομάδα που ήθελε να πάει από το καλοκαίρι. Ξέρει για τον Ολυμπιακό και πιστεύει πως μπορεί να κάνει το άλμα στην καριέρα του.