Πως ο Σεμπά θα μείνει στον Ολυμπιακό!

Γιατί ο Βραζιλιάνος εξτρέμ έχει κάποιες πιθανότητες να συνεχίσει να φοράει τη φανέλα των «ερυθρολεύκων» εώς το τέλος της σεζόν!

Πως ο Σεμπά θα μείνει στον Ολυμπιακό!

Στο άκουσμα της είδησης της επιστροφής του Σεμπά στις προπονήσεις του Ολυμπιακού εξαιτίας του τέλους του δανεισμού του στην Κίνα, έπεσαν σαν «κεραυνός εν αιθρία» σε μεγάλη μερίδα του κόσμου.

Κάποιοι ποδοσφαιριστές έχουν κάνει τον κύκλο τους στο λιμάνι και σε αυτή την κατηγορία θεωρείται ότι ανήκει και ο Βραζιλιάνος εξτρέμ που δεν κατάφερε να «πιάσει» στην Άπω Ανατολή.

Ο Σεμπά που δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, κάνει κανονικά προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Πέδρο Μαρτίνς και πλέον το ενδιαφέρον εστιάζεται στο ποια θα είναι η επόμενη μέρα…

Δεν το συζητάμε ότι το ιδανικότερο σενάριο για τον Βραζιλιάνο θα ήταν να παραμείνει στο λιμάνι. Άλλωστε για οικογενειακούς λόγους ερχόταν συχνά – πυκνά στη χώρα μας όποτε είχε κενό στις υποχρεώσεις του στην Κίνα.

Ωστόσο, στον Ολυμπιακό ελπίζουν να φτάσει μία πρόταση για να παραχωρηθεί τον Γενάρη. Αφού η Τσονγκίνγκ Λιφάν δεν έκανε χρήση της οψιόν αγοράς, αναγκαστικά γύρισε στον Πειραιά με την προοπτική να… ξαναφύγει.

Υπάρχει όμως μία πιθανότητα να μείνει εώς το τέλος της σεζόν. Κακά τα ψέματα, αυτή είναι η πραγματικότητα. Αν δεν βρεθεί ομάδα να κάνει πρόταση στους Πειραιώτες, τότε πολύ απλά θα μείνει στην ομάδα και… βλέπουμε πώς θα τον χειριστεί ο Μαρτίνς.

Ένας Μαρτίνς που δεν έχει κακή άποψη για τον Σεμπά, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τον υπολογίζει κιόλας. Κατά κάποιο τρόπο είναι μία περίπτωση τύπου Φελίπε Πάρντο. Όπως ξέμεινε το καλοκαίρι ο Κολομβιανός, υπάρχει το ενδεχόμενο να ξεμείνει και ο Βραζιλιάνος εφόσον δεν προκύψει κάποιο ενδιαφέρον από το εξωτερικό.

Φυσικά υπάρχει και το ενδεχόμενο να μείνει ελεύθερος με κάποιον τρόπο. Ωστόσο, δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες το συγκεκριμένο σενάριο, καθώς για την ώρα δεν έχει τεθεί τέτοιο θέμα. Εν αντιθέσει με τον Πάρντο, που αν δεν έρθει τελικά η Νεκάξα του Μεξικό που ακούγεται ως ενδιαφερόμενη, δεν αποκλείεται να βρεθεί μία συναινετική λύση και ο Κολομβιανός να λύσει τον Γενάρη το συμβόλαιό του.