Ολυμπιακός: Έχει τον πρώτο λόγο ο Πνευμονίδης
Μετά την εντυπωσιακή του εμφάνιση με την Ελλάδα ο Σταύρος Πνευμονίδης φώναξε παρών και έδειξε ότι και για τον αγώνα με τον Πανσερραϊκό έχει τον πρώτο λόγο.

Ο Σταύρος Πνευμονίδης έκανε ένα εντυπωσιακό παιχνίδια με την Κ21 της Ελλάδας κόντρα στη Μάλτα. Πέτυχε δύο γκολ σε αυτό το 5-0 και έδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο ενόψει και της επανέναρξης του πρωταθλήματος.
Ο 19χρονος εξτρέμ έχει ξεκινήσει βασικός στα δύο πρώτα παιχνίδια της Super League με Αστέρα Τρίπολης και Βόλο με τον Μεντιλίμπαρ να του δείχνει εμπιστοσύνη και μάλιστα να δηλώνει πριν την πρεμιέρα ότι θα τον έβαζε από την αρχή ακόμα κι αν είχε όλους τους παίκτες στη διάθεση του.
Ο Ολυμπιακός τη μεγαλύτερη χρηματιστηριακή αξία
Ο Βάσκος τεχνικός το έκανε αυτό στο ματς με τον Βόλο όταν είχε αρκετές λύσεις στα χέρια του, αλλά και πάλι προτίμησε τον Πνευμονίδη. Πλέον ο ανταγωνισμός για τον μικρό έχει αυξηθεί αρκετά μετά και την απόκτηση του Ντάνιελ Ποντένσε. Ο Πορτογάλος ακόμα ψάχνει τα πατήματα του και σταδιακά θα αρχίσουμε να τον βλέπουμε να παίρνει χρόνο συμμετοχής.
Στην αναμέτρηση του Σαββάτου με τους Σερραίους ο Πνευμονίδης είναι αυτός θεωρητικά έχει τον πρώτο λόγο για να βρεθεί στην αρχική ενδεκάδα. Όλα αυτά φυσικά θα φανούν και στις επόμενες προπονήσεις, όμως, το πιθανότερο σενάριο είναι ότι ο μικρός θα παίξει από την αρχή γι’ ακόμα μία φορά.