Έρχεται την Τετάρτη ο Σολδάνο

Αίσιο τέλος στην υπόθεση του 24χρονου φορ, ο οποίος αναμένεται στην Ελλάδα στις 2 Ιανουαρίου για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Έρχεται την Τετάρτη ο Σολδάνο

Το ήθελε πολύ ο ίδιος, το ήθελε και ο Ολυμπιακός και τελικά το φλερτ καταλήγει σε γάμο. Παρά τα τερτίπια του προέδρου της Ουνιόν Σάντα Φε ο Φράνκο Σολδάνο θα συνεχίσει την καριέρα του με τη φανέλα των Πειραιωτών.

Από χθες στην Αργεντινή μιλάνε για δεδομένη συμφωνία των δύο πλευρών για τη μεταγραφή του 24χρονου άσου. Η ομάδα του Σάντα Φε μη έχοντας κάτι καλύτερο στα χέρια της και με τον ποδοσφαιριστή να πιέζει να φύγει τώρα αλλιώς θα το κάνει το καλοκαίρι όταν θα ήταν ελεύθερος, ενέδωσε και είπε το «ναι» στην πρόταση των «ερυθρόλευκων».

Ο Σολδάνο το είχε ξεκαθαρίσει από την πρώτη στιγμή πως θέλει να παίξει στην Ευρώπη και στον Ολυμπιακό. Ο Πέδρο Μαρτίνς είχε ζητήσει να τελειώσει άμεσα το θέμα του επιθετικού και οι «ερυθρόλευκοι» να ενισχυθούν στη θέση που είχαν τη μεγαλύτερη ανάγκη.

Η διοίκηση των «ερυθρόλευκων» έκανε άψογους χειρισμούς στο θέμα και ο 24χρονος φορ ανεβαίνει στο αεροπλάνο με προορισμό την Ελλάδα. Οι τελευταίες πληροφορίες από την Αργεντινή αναφέρουν πως ο παίκτης θα βρίσκεται στην Αθήνα την Τετάρτη 2 Ιανουαρίου. Θα περάσει τα απαραίτητα ιατρικά, θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και θα πιάσει δουλειά υπό τις οδηγίες του Πέδρο Μαρτίνς.