Τελειώνει ο Μαστούρ από τη Λαμία;

Μια ανάρτηση στο instagram, ένα δελτίο Τύπου αλλά και η απουσία του Μαροκινού άσου από την προπόνηση φουντώνει τα σενάρια παραμονής του στην ομάδα του Μάκη Χάβου. 

Τελειώνει ο Μαστούρ από τη Λαμία;

Αίσθηση προκάλεσε η χθεσινή ανάρτηση του Χακίμ Μαστούρ στο instagram, φουντώνοντας τα σενάρια για την παραμονή του στη Λαμία.

Συγκεκριμένα, ο Μαροκινός άσος ανέβασε την Παρασκευή (29/12) story από γυμναστήριο στην Ιταλία, ενώ την ίδια μέρα οι παίκτες της Λαμίας ήταν προγραμματισμένο να επιστρέψουν στις προπονήσεις.

Το γεγονός μάλιστα ότι δεν αναφέρθηκε η φερόμενη απουσία του στο δελτίο Τύπου της Λαμία, το οποίο παραθέτουμε παρακάτω, δημιουργεί την υπόνοια ότι δεν υπολογίζεται από τον Μάκη Χάβο και ότι δεν θα συνεχίσει στην ομάδα της Φθιώτιδας.

Δείτε το δελτίο Τύπου:

«Μετά το ρεπό των Χριστουγέννων οι παίκτες του ΠΑΣ Λαμία επέστρεψαν το πρωί του Σαββάτου 29/12 στις προπονητικές εγκαταστάσεις της Νέας Άμπλιανης για να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για τα παιχνίδια που ακολουθούν, πρώτα για το Κύπελλο με τον Παναθηναϊκό και έπειτα για το πρωτάθλημα με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Στη σημερινή προπόνηση ο Μάκης Χάβος και οι συνεργάτες του επικεντρώθηκαν στην μυική συναρμογή, στις αερόβιες προσαρμογές και στα τακτικά παιχνίδια».

Δείτε την ανάρτηση του Μαροκινού: