Το… τρενάρει για Σολδάνο η Ουνιόν

Τι αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες από την Αργεντινή για τον 24χρονο στράικερ που ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό και οι Φερέιρα, Φερναντάο.

Το… τρενάρει για Σολδάνο η Ουνιόν

Σε… αναμμένα κάρβουνα κάθονται στον Ολυμπιακό όσον αφορά στην υπόθεση του Φράνκο Σολδάνο. Οι Πειραιώτες δεν είναι διατεθειμένοι να ενδώσουν στις παράλογες απαιτήσεις του προέδρου της Ουνιόν Σάντα Φε, Λουίς Σπαν. Το θέμα αν και παραμένει ανοιχτό από το λιμάνι δεν λένε το παραμικρό με τη μοναδική τους τοποθέτηση να είναι αυτή ότι αποσύρονται από την υπόθεση.

Στην Αργεντινή παρακολουθούν στενά το θέμα και η ιστοσελίδα «El Litoral» που χθες έγραψε πως η Ουνιόν δέχτηκε τους όρους του Ολυμπιακού πριν λίγη ώρα φιλοξένησε νέο αναλυτικό ρεπορτάζ για την υπόθεση.

Επί της ουσίας οι Αργεντίνοι καταγράφουν τα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί γύρω από το θέμα του 24χρονου επιθετικού. Το νεότερο που προκύπτει από το σημερινό ρεπορτάζ της «El Litoral» είναι πως το διοικητικό συμβούλιο της Ουνιόν Σάντα Φε δεν συναντήθηκε σήμερα.

Το θέμα του Σολδάνο είναι η «καυτή πατάτα» για τον πρόεδρο της Ουνιόν. Σύμφωνα με τους Αργεντινούς δεν πρόκειται να υπάρξει εξέλιξη στην υπόθεση του Αργεντινού μέχρι την Πρωτοχρονιά. Εκείνο που αναρωτιούνται, όμως, είναι τι θα γίνει με τον 24χρονο στράικερ, ο οποίος έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει να παίξει στην Ευρώπη και πως δεν ανανεώνει το συμβόλαιο του με την Ουνιόν. Εκτός από τον πρόεδρο της ομάδας του Σάντα Φε τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. είναι υπέρ της παραχώρησης του παίκτη.

Σύμφωνα με τα τελευταία νέα από την απέναντι όχθη του Ατλαντικού η υπόθεση του Σολδάνο δεν θα ξεκαθαρίσει τόσο άμεσα όσο αναμενόταν και φαινόταν. Επιπλέον στην Αργεντινό τόνιζαν πως ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Φακούντο Φερέιρα και τον Φερναντάο για την ενίσχυση της επίθεσης του.