Στην προπόνηση του Ολυμπιακού ο Σεμπά

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ βρέθηκε στον Ρέντη και συμμετείχε στην προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα. Τι γίνεται με το μέλλον του.

Στην προπόνηση του Ολυμπιακού ο Σεμπά

Εδώ και αρκετό καιρό ο Σεμπά βρίσκεται στην Ελλάδα, αφού ο δανεισμός του στην κινεζική Ντανγκντάι έληξε. Η άφιξη του στη χώρα μας μάλιστα είχε πυροδοτήσει και μία σειρά από σενάρια ακόμα και περί επιστροφής του στην ομάδα του Πειραιά.

Είναι γνωστό πως η σύντροφος του Βραζιλιάνου είναι Ελληνίδα και μάλιστα τις ημέρες των Χριστουγέννων τις πέρασε στην Αράχωβα. Όπως όλοι οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού έτσι και ο Σεμπά όφειλε να δώσει το παρών το απόγευμα του Σαββάτου στην προπόνηση στον Ρέντη.

Ο Σεμπά βρέθηκε κανονικά στο προπονητήριο των Πειραιωτών. Από τη στιγμή που έληξε ο δανεισμός του στην κινεζική ομάδα πρέπει να δώσει κανονικά το παρών στην προπόνηση του Ολυμπιακού.

Το γεγονός πως συμμετέχει στην προπόνηση των «ερυθρόλευκων» δεν σημαίνει πως θα μείνει και στην ομάδα του Πειραιά. Πρέπει να προπονείται κανονικά με την ομάδα στην οποία ανήκει μέχρι να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Κανονικά στο πρόγραμμα με την υπόλοιπη ομάδα συμμετέχει και το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Γιώργος Μασούρας.