Η τριάδα του Ολυμπιακού που αρέσει στη... μισή Ευρώπη

Κούτρης, Σισέ και Καμαρά απασχολούν μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους, όμως οι Πειραιώτες δεν έχουν σκοπό να δώσουν βασικά τους στελέχη.

Η τριάδα του Ολυμπιακού που αρέσει στη... μισή Ευρώπη

Όλο τους το βάρος οι Πειραιώτες το έχουν ρίξει στην ενίσχυση της ομάδας και στην απόκτηση του φορ που θα δώσει λύση στο επιθετικό τους πρόβλημα. Παράλληλα, όμως, έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία και για ποδοσφαιριστές που ανήκουν στον Ολυμπιακό και οι οποίοι αποδεδειγμένα αρέσουν σε μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους.

Τέτοιες περιπτώσεις είναι οι Λεονάρντο Κούτρης, Παπέ Σισέ και Μαντί Καμαρά. Πρόκειται για τρεις ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν με την παρουσία τους σε αυτό το πρώτο μισό της σεζόν. Αποτέλεσαν τη βάση του Ολυμπιακού και ευρωπαϊκοί σύλλογοι τους έχουν βάλει στο… μάτι.

Είναι τόσο έντονη η φημολογία που δημοσιεύματα κάνουν λόγο ακόμα και για επίσημες προτάσεις τον Ιανουάριο. Ήδη ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει απορρίψει προτάσεις για Κούτρη και Σισέ. Στον Πειραιά δεν πρόκειται σε καμία των περιπτώσεων να ασχοληθούν με πωλήσεις ποδοσφαιριστών τον Ιανουάριο. Είναι τιμητικό για τον σύλλογο να υπάρχουν παίκτες που αρέσουν σε μεγάλους συλλόγους, όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι θα ενδώσει και θα παραχωρήσει βασικά του στελέχη.

Κούτρης, Σισέ και Καμαρά είναι η ραχοκοκαλιά του φετινού Ολυμπιακού. Είναι ποδοσφαιριστές που έχουν πολύ σημαντικό ρόλο στην ομάδα και η διοίκηση δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να ανάψει το πράσινο «φως» να φύγει κάποιος απ’ αυτούς. Φυσικά και ο Πέδρο Μαρτίνς δεν πρόκειται να δώσει το "οκ" στην παραχώρηση βασικών ποδοσφαιριστών του. Ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει την ύστατη προσπάθεια για να γυρίσει την κατάσταση στο πρωτάθλημα, ενώ από την άλλη θέλει μία καλή πορεία στην Ευρώπη.

Με τον πήχη να έχει μπει ψηλά μετά την πρόκριση επί της Μίλαν οι Πειραιώτες δεν σκοπεύουν να αφήσουν ποδοσφαιριστές που είναι βασικότατοι να φύγουν. Αυτοί οι τρεις είναι τα πιο «καυτά» ονόματα στο ρόστερ των «ερυθρόλευκων», αλλά για τον Ιανουάριο θα πρέπει να τους ξεχάσουν οι υποψήφιοι μνηστήρες.