Επίσημο: Στον ΟΦΗ ο Πέρσον

Μετά τον Κώστα Γιαννούλη, ο ΟΦΗ ενισχύθηκε και στη γραμμή της κρούσης με τον Πέρσον.

Επίσημο: Στον ΟΦΗ ο Πέρσον

Μετά τη μεταγραφή του Κώστα Γιαννούλη που θα ενισχύσει την άμυνα των Κρητικών, ο ΟΦΗ προχώρησε σε ακόμη μία προσθήκη, αυτή τη φορά στη γραμμή κρούσης.

Ο λόγος για τον Έρικ Πέρσον, πρώην επιθετικό της σουηδικής Φάλκενμπεργκ. Ο 24χρονος επιθετικός με τη φανέλα της σουηδικής ομάδας κατάφερε να σκοράρει 11 φορές και να μοιράσει 3 ασίστ σε 29 αγώνες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΦΗ:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή Έρικ Πάρσον.
Ο Σουηδός επιθετικός με ύψος 1.88, γεννημένος στις 7 Απριλίου 1994 στο Χόλβικεν, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας ως το καλοκαίρι του 2020.
Ο Έρικ Πάρσον άρχισε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Malmo FF και το 2013 δόθηκε δανεικός στη Lunds BK.

Στα δύο χρόνια παραμονής του στην ομάδα σκόραρε πέντε φορές σε 31 αγώνες, ενώ το 2015 μεταγράφηκε στη Hollviken, με τη φανέλα της οποίας πέτυχε 12 γκολ σε 26 ματς. Η εξαιρετική σεζόν που πραγματοποίησε αποτέλεσε τον λόγο της μεταγραφής του στη Landskrona και την επόμενη σεζόν σκόραρε 18 γκολ σε 22 παιχνίδια. Τα δύο τελευταία χρόνια αγωνίστηκε για την Falkenbergs FF, με τα χρώματα της οποίας είχε συνολικά 23 γκολ σε 60 αγώνες.

Ο Πάρσον αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης και στην ομάδα μας θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 94. Έρικ, Καλώς ήρθες στην οικογένεια του ΟΦΗ».