Οι ομοιότητες του Σολδάνο με τους Μεριά και Καρντόζο!

Ο Ολυμπιακός ενημέρωσε ότι δεν ασχολείται άλλο με την υπόθεση του Αργεντινού φορ, όμως, έχουν σημειωθεί αντίστοιχες ανατροπές σε μεταγραφικές υποθέσεις του παρελθόντος.

Οι ομοιότητες του Σολδάνο με τους Μεριά και Καρντόζο!

Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά ποια θα είναι η κατάληξη στην υπόθεση του Φράνκο Σολδάνο. Ένα είναι το σίγουρο: Ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να επιστρέψει, για την ακρίβεια δεν πρόκειται να επανέλθει με καλύτερη προσφορά στην Ουνιόν Σάντα Φε. Ενημέρωσε ότι παύουν οι διαπραγματεύσεις με τους Αργεντινούς λόγω αθέτησης των αρχικών όρων που είχαν πέσει στο τραπέζι.

Στην Αργεντινή υποστηρίζουν ότι η διοίκηση της Ουνιόν Σάντα Φε ζήτησε την τελευταία στιγμή κι άλλα 300 χιλιάδες ευρώ. Κι αυτά τα 300 χιλιάρικα, μπορεί να γίνονταν αύριο – μεθαύριο 600 κ.ο.κ. Συμβαίνουν αυτά στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, τα κλαμπ της Αργεντινής δηλαδή να πάνε να χαλάσουν κυριολεκτικά την ύστατη ώρα τις μεταγραφές για να πάρουν κάποια χρήματα παραπάνω!

Μόνο που στην περίπτωση του Σολδάνο, αυτός που καίγεται δεν είναι ο Ολυμπιακός. Και εξηγούμαστε: Ο 24χρονος φορ μπορεί από 1η Ιανουαρίου να υπογράψει όπου θέλει με… θέα το καλοκαίρι, χωρίς να ρωτήσει την Ουνιόν. Τι σημαίνει αυτό; Ότι με δεδομένο πώς ο Σολδάνο έχει αποφασίσει να κάνει το ταξίδι στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού, δεν το έχει και σε τίποτα να το τραβήξει το θέμα στα άκρα με την Ουνιόν και στο τέλος το κλαμπ του Σάντα Φε να μην πάρει τίποτα…

Οι «ερυθρόλευκοι» ξεκαθάρισαν τη θέση τους και ενημέρωσαν ότι δεν ξανασχολούνται με την Ουνιόν. Ενδέχεται να ξανασχοληθούν μαζί της, μόνο αν η ίδια το επιδιώξει.

Αυτό το έργο άλλωστε το έχουμε ξαναδεί: Να υπάρχουν δηλαδή ποδοσφαιριστές που να θέλουν να ντυθούν στα ερυθρόλευκα, τις ομάδες τους να σπάνε τα νεύρα όλων, αλλά στο τέλος να λυγίζουν και να ανάβουν το πράσινο φως για τη μεταγραφή.

Πιο πρόσφατα αυτό συνέβη με την Σφαξιέν και τον Γιασίν Μεριά. Τη στιγμή που όλα ήταν έτοιμα και τα συμβόλαια στο τραπέζι προς υπογραφή, η Σφαξιέν εμφάνισε πρόταση από την Αραβία μήπως αποσπάσει κάτι παραπάνω από τους Πειραιώτες στο… και πέντε, αλλά ο Ολυμπιακός εμφανώς εκνευρισμένος αποχώρησε από τις συζητήσεις. Λίγες μέρες αργότερα η Σφαξιέν παρακάλαγε τους «ερυθρόλευκους» να τους πουλήσει τον Μεριά…

Το καλοκαίρι του 2016 στα… χασομέρια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, ο Ολυμπιακός τα έχει βρει σε όλα με την Τράμπζονσπορ για τον Καρντόζο, ο Παραγουανός φορ είχε κάνει μεγάλο αγώνα για να συνεχίσει την καριέρα του στους «ερυθρόλευκους» και 30 Αυγούστου η ομάδα της Τραπεζούντας άρχισε να αλλάζει… ρότα και να εμφανίζει προτάσεις από την Ασία! Ο Ολυμπιακός ενημέρωσε ευθέως ότι δεν θα κάτσει άλλο να ασχοληθεί με την Τράμπζονσπορ και στις 31 Αυγούστου οι Τούρκοι χτυπούσαν την πόρτα της πειραϊκής ΠΑΕ για να τους δώσει τον Καρντόζο, γιατί θα τους έμενε… αμανάτι! Και να που ο Παραγουανός ντύθηκε στο «παρά ένα» στα κόκκινα.

Δεν λέμε ότι το ίδιο θα συμβεί και με τον Σολδάνο, γιατί η διοίκηση της Ουνιόν μπορεί να αντιδράσει διαφορετικά. Ωστόσο, αν δεν κάνει υποχώρηση και δεν κάνει εκείνη πλέον την κίνηση προς… Πειραιά μεριά, τότε συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες την Τρίτη, ανήμερα Πρωτοχρονιάς, ο Σολδάνο να υπογράψει από τώρα για το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό!