Για αυτό έβαλε τέλος ο Ολυμπιακός με Σολδάνο

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Αργεντινή, η Ουνιόν ζήτησε 300 χιλιάδες ευρώ παραπάνω την τελευταία στιγμή για να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του 24χρονου φορ στους Πειραιώτες.

Για αυτό έβαλε τέλος ο Ολυμπιακός με Σολδάνο

Στον Ολυμπιακό ήξεραν εξ αρχής ότι οι συζητήσεις με την Ουνιόν Σάντα Φε για την απόκτηση του Σολδάνο δεν θα ήταν εύκολες όσο φαίνονταν αρχικά. Κι αυτό γιατί όταν μπαίνει στη διαδικασία να μιλήσει με σύλλογο από την Αργεντινή, το πιο πιθανό είναι η άλλη πλευρά να εμφανίζει από το πουθενά νέα εμπόδια για να αποσπάσει όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Αργεντινή, κάτι τέτοιο συνέβη και στην περίπτωση της Ουνιόν Σάντα Φε, η οποία εμφανιζόταν να βρίσκεται μία ανάσα από το να ανάψει το πράσινο φως για τη μεταγραφή του Σολδάνο (σ.σ. ο παίκτης είχε συμφωνήσει σε όλα με τον Ολυμπιακό), αλλά την τελευταία στιγμή ζήτησε 300 χιλιάδες ευρώ παραπάνω!

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές και συγκεκριμένα το lt10.com.ar οι νέες απαιτήσεις της Ουνιόν με το ότι έκανε «μπάσιμο» η μεξικανική Πατσούκα.

Να θυμίσουμε ότι ο Ολυμπιακός έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν συζητάει άλλο με τους Αργεντινούς για τον Σολδάνο, με τον 24χρονο φορ πάντως να πιέζει στον βαθμό που μπορεί να ρίξει τις απαιτήσεις της η Ουνιόν για να πάρει το πρώτο αεροπλάνο για Ελλάδα.