Ολυμπιακός: Φέρνει τον Γκάμπριελ Στρεφέτσα από την Κόμο (vid)

Ο Ολυμπιακός έχει κλειδώσει τη μεταγραφή του 28χρονου εξτρέμ της Κόμο, Γκάμπριελ Στρεφέτσα.

Ολυμπιακός: Φέρνει τον Γκάμπριελ Στρεφέτσα από την Κόμο (vid)

Τελικά ο Ολυμπιακός προχώρησε στην απόκτηση εξτρέμ και θα τον έχει ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ κανονικότατα στο β’ στάδιο προετοιμασίας στην Ιταλία.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρέθηκε στο Κόμο και έκλεισε με συνοπτικές διαδικασίες τον Γκάμπριελ Στρεφέτσα. Μάλιστα ως προσκεκλημένος του προέδρου της Κόμο, παρακολούθησε από κοντά και το φιλικό του ιταλικού συλλόγου με τον Άγιαξ (3-0).

Ο 28χρονος Βραζιλιάνος εξτρέμ που έχει ιταλικό διαβατήριο, είναι ένας από τους παίκτες που είχε ξεχωρίσει ο σύλλογος από τη Serie A και η παρουσία του Μαρινάκη στη Λομβαρδία είχε ως αποτέλεσμα να κλείσει πολύ γρήγορα η μεταγραφή.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός θα βγάλει από τα ταμεία του περίπου 8 εκατομμύρια ευρώ για να τον κάνει δικό του.

Την περασμένη σεζόν είχε 6 γκολ και 5 ασίστ σε 38 παιχνίδια. Ο Στρεφέτσα ξεκίνησε την καριέρα του από την ΣΠΑΛ και μετά δόθηκε δανεικός σε Γιούβε Στάμπια και Κρεμονέζε. Στη Λέτσε πήγε το 2021 έναντι 500 χιλιάδων ευρώ και εκεί έκανε το πρώτο «μπαμ». Τον Ιανουάριο του 2024 πήγε δανεικός στην Κόμο, η οποία τελικά τον αγόρασε έξι μήνες αργότερα με 3,5 εκατομμύρια ευρώ. Είναι παίκτης που μπορεί να παίξει με την ίδια ευχέρεια τόσο δεξιά, όσο και στα αριστερά άκρα της επίθεσης.



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110