Τα δεδομένα και οι δυσκολίες για τον Σολδάνο

Ο Ολυμπιακός παλεύει την υπόθεση του Αργεντινού επιθετικού. Ποια είναι τα εμπόδια που πρέπει να ξεπεράσει η ομάδα του Πειραιά για να πάρει τον παίκτη.

Τα δεδομένα και οι δυσκολίες για τον Σολδάνο

Ο Ολυμπιακός δίνει μεγάλη… μάχη για την απόκτηση επιθετικού που θα μπορέσει να κάνει τη διαφορά στο δεύτερο μισό της σεζόν. Για τους Πειραιώτες αυτό είναι το θέμα που τους "καίει" και γι' αυτό παλεύουν οι άνθρωποι του συλλόγου. Στην κορυφή βρίσκεται και πάλι ο Φράνκο Σολδάνο για τον οποίο ο Ολυμπιακός είχε ενδιαφερθεί και το καλοκαίρι.

Η περίπτωση του Αργεντινού δεν προχώρησε πριν μερικούς μήνες, αλλά οι "ερυθρόλευκοι" δεν το βάζουν κάτω. Θεωρούν πως είναι ένας παίκτης που έχει όλα τα προσόντα για να κάνει τη διαφορά και πως ήρθε η στιγμή να κάνει το άλμα στην Ευρώπη.

Αυτή η περίπτωση, ωστόσο έχει τις δυσκολίες της. Πρώτα απ' όλα πρόκειται για διαπραγματεύσεις με αργεντίνικη ομάδα. Ανάλογες περιπτώσεις στο παρελθόν μας έχουν δείξει ότι δεν είναι εύκολοι οι Αργεντινοί στις διαπραγματεύσεις. Είναι περιπτώσεις που χρειάζονται υπομονή, αλλά ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή δεν έχει χρόνο. Θέλει να τελειώσει άμεσα τη μεταγραφή επιθετικού, διότι η ομάδα έχει μεγάλη ανάγκη από ενίσχυση στη γραμμή κρούσης.

Πως έχουν τα δεδομένα αυτή τη στιγμή με τη συγκεκριμένη υπόθεση; Η Ουνιόν Σάντα Φε θέλει να τον πουλήσει τον παίκτη, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι. Όπως διαρρέουν από τη διοίκηση της ομάδας θα το κάνουν με τους δικούς τους όρους. Διαφορετικά δεν πρόκειται να τον δώσουν. Θεωρούν σημαντικό πως ο Ολυμπιακός επανήλθε στην υπόθεση, διότι δείχνει ζεστός, αλλά από την άλλη θέλουν να γίνει με τους δικούς τους όρους.

Μάλιστα το δυνατό χαρτί που φέρεται να έχει στα χέρια της η Ουνιόν Σάντα Φε είναι ότι ο παίκτης έχει συμφωνήσει πως αν δεν φύγει τον Ιανουάριο θα ανανεώσει το συμβόλαιο του. Δεν ξέρουμε αν είναι παιχνίδι των Αργεντινών όλο αυτό, αλλά προς τα έξω διαρρέουν πως ο παίκτης θα υπογράψει νέο συμβόλαιο. Από αυτό και μόνο γίνεται αντιληπτό πως τα πράγματα δεν είναι και τόσο απλά.

Παραδέχονται, ωστόσο πως ο ποδοσφαιριστής θέλει να παίξει στην Ελλάδα. Αυτός είναι και ο μεγαλύτερος σύμμαχος για τον Ολυμπιακό. Η επιθυμία του ίδιου του Φράνκο Σολδάνο να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και να αγωνιστεί στην Ευρώπη.