Η κούρσα για τον επιθετικό του Ολυμπιακού

Χαμός από ονόματα στο μεγάλο λιμάνι, όμως, τρεις έχουν πάρει προβάδισμα αυτή τη στιγμή για τον παίκτη που θα καλύψει τη θέση του φορ.

Η κούρσα για τον επιθετικό του Ολυμπιακού

Στον Ολυμπιακό θέλουν να τελειώσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται την ιστορία με τον επιθετικό. Είναι η βασική τους προτεραιότητα αυτή τη στιγμή, η θέση που τους «καίει» να ενισχυθούν και το έχει παραδεχτεί και ο Πέδρο Μαρτίνς δημόσια σε δηλώσεις του.

Οι Πειραιώτες εξετάζουν πολλές περιπτώσεις, τα μέτωπα είναι αρκετά, ενώ επιχειρούν να αποκτήσουν και παίκτη που θα προκαλέσει αίσθηση. Όνομα γι’ αυτή την περίπτωση δεν έχει έρθει στη δημοσιότητα.

Από τα ονόματα, ωστόσο που παίζουν όλες αυτές τις ημέρες έχει ενδιαφέρον να δούμε ποια είναι πιο ψηλά στη σχετική λίστα. Και τι δεν έχει γραφτεί όλες αυτές τις ημέρες με πολλά από τα ονόματα να προέρχονται από ξένα Μέσα. Είναι λογικό, διότι όταν μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός βγαίνει στην αγορά και ψάχνει παίκτη οι προτάσεις θα πέσουν βροχή.

Κάπως έτσι έχει συμβεί και με τους Πειραιώτες, όμως, αυτή τη στιγμή στην κούρσα φαίνεται τρεις να βρίσκονται πιο μπροστά. Συγκεκριμένα ο Λεονάρντο Μπονατίνι που έχει προταθεί από τη Γουλβς είναι μία περίπτωση που απασχολεί τους «ερυθρόλευκους» και μάλιστα αρκετά προσιτή.

Ο Φράνκο Σολδάνο έχει μπει στη ζωή των Πειραιωτών εδώ και αρκετούς μήνες. Είναι παίκτης που αρέσει και στον Ολυμπιακό δεν το κρύβουν πως θα τον ήθελαν στην ομάδα. Δεν είναι εύκολη υπόθεση, όμως, είναι πιο μπροστά από άλλες.

Ο Νιγηριανός Βίκτορ Ιγκάλο επίσης φαίνεται να έχει ένα προβάδισμα έναντι άλλων περιπτώσεων, όμως, δεν είναι εύκολη και είναι αρκετά τσουχτερή. Καθημερινά στο μεγάλο λιμάνι φτάνουν δεκάδες προτάσεις για επιθετικούς, όμως, όπως έχουμε γράψει ξανά ο Πέδρο Μαρτίνς είναι αυτός που θα πάρει την τελική απόφαση.