Πανσερραϊκός: Ανακοίνωσε τον Γεωργιάδη
Ο Χαράλαμπος Γεωργιάδης υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Πανσερραϊκό.

Στην απόκτηση του Χαράλαμπου Γεωργιάδη προχώρησε ο Πανσερραϊκός, ο οποίος ενισχύθηκε στο δεξί άκρο της άμυνάς του.
Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του νεαρού ποδοσφαιριστή Χαράλαμπου Γεωργιάδη, ο οποίος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την ομάδα μας και θα φοράει τη φανέλα με το λιοντάρι στο στήθος.
Ολυμπιακός: Τον μπλέκουν με τον αμυντικό Αντριέλσον
Ο Γεωργιάδης είναι γεννημένος στις 26/03/2005 στην Αθήνα. Αγωνίζεται ως δεξιός μπακ, έχει ύψος 1.83 και μέχρι πριν από λίγο καιρό αγωνιζόταν στη Νυρεμβέργη Β” στην Regionalliga έχοντας 19 συμμετοχές, 1 γκολ και 1 ασίστ.
Ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά και από 5 χρόνων στον ΠΑΟΚ, αγωνιζόμενος σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες, ενώ το 2023 δόθηκε δανεικός στην Σαμπντόρια εκεί όπου αγωνίστηκε με την ομάδα νέων.
Χάρη, καλώς ήρθες στην οικογένεια των λιονταριών».