Πλήρης έφτασε στη Βουλγαρία ο ΠΑΟΚ
Χωρίς προβλήματα έφτασε στη Βουλγαρία η αποστολή του ΠΑΟΚ.

Σε βουλγάρικο έδαφος, το οποίο θα αποτελέσει τη βάση του για τις προσεχείς μέρες, λόγω της συμμετοχής του στα προκριματικά του Basketball Champions League (19-23/9), βρίσκεται από σήμερα ο ΠΑΟΚ.
Ο «δικέφαλος» προπονήθηκε το μεσημέρι στο PAOK Sports Arena και με την ολοκλήρωση του προγράμματος αναχώρησε οδικώς η αποστολή του από τη Θεσσαλονίκη για το Μπόροβετς, στο οποίο θα καταλύσει.
Ολυμπιακός: Χρειάζεται έναν παίκτη σαν τον Μάικ Τζέιμς
Σημαντικό για τον Γιούρι Ζντοβτς αποτελεί πως μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους καλαθοσφαιριστές του, οι οποίοι είναι οι: Κλίβελαντ Μέλβιν, Αντώνης Κόνιαρης, Διαμαντής Σλαφτσάκης, Θοδωρής Ζάρας, Κέι Τζέι Τζάκσον, Μάρβιν Τζόουνς, Νίκος Περσίδης, Κωνσταντίνος Ιατρίδης, Στίβεν Μπράουν, Γιώργος Φίλλιος, Μπεν Μουρ, Τόμας Ντίμσα.