«Ζεσταίνονται» ξανά για Μπαμπά Ολυμπιακός και Ίντερ (vid)

Ρεπορτάζ στη Γαλλία θέλουν τους «ερυθρόλευκους» και τους «νερατζούρι» να ασχολούνται εκ νέου με την περίπτωση του νεαρού επιθετικού.

«Ζεσταίνονται» ξανά για Μπαμπά Ολυμπιακός και Ίντερ (vid)

Από την ημέρα που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού, ο Όσκαρ Γκαρθία το πρώτο όνομα που «έπαιξε» ως μεταγραφικός στόχος για τους Πειραιώτες ήταν ο Τζόναθαν Μπαμπά. Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής είναι all around επιθετικός με έφεση, βέβαια στη δεξιά πλευρά. Ο Καταλανός τεχνικός έχει συνεργαστεί μαζί του στη Σεντ Ετιέν και τον γνωρίζει πολύ καλά. Γι’ αυτό το λόγο, άλλωστε φέρεται να τον είχε ζητήσει να έρθει στον Πειραιά τον Ιανουάριο.

Η μεταγραφή του Τζόναθαν Μπαμπά δεν έγινε, ενώ δεν φαίνεται να είναι καθόλου απλή περίπτωση. Το συμβόλαιο του με τη Σεντ Ετιέν ολοκληρώνεται τον ερχόμενο Ιούνιο και ο ποδοσφαιριστής μένει ελεύθερος. Στη Γαλλία επαναφέρουν το θέμα με τον Ολυμπιακό να είναι μέσα στους μνηστήρες για την απόκτηση του.

«Ο επιθετικός των Στεφανουά είναι στο… στόχαστρο του Ολυμπιακού, όμως, ζεσταίνεται ξανά και το ενδιαφέρον της Ίντερ για να τον αποκτήσει», ανέφερε το δημοσίευμα των Γάλλων για τον Τζόναθαν Μπαμπά.

Με τη φανέλα της Σεντ Ετιέν ο 21χρονος άσος έχει σημειώσει τη φετινή σεζόν έξι γκολ και έχει επτά ασίστ στο Σαμπιονά. Η Ίντερ ήταν μία από τις ομάδες που φλέρταρε με τον Μπαμπά και τον Ιανουάριο, όμως, ούτε εκείνη προχώρησε στην απόκτηση του. Αν πιστέψουμε τα όσα γράφουν οι Γάλλοι το ενδιαφέρον των «νερατζούρι» αναθερμαίνεται, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Ολυμπιακό.

Για τους «ερυθρόλευκους» φυσικά θα πρέπει να ξεκαθαρίσει το θέμα του προπονητή, όμως ο Τζόναθαν Μπαμπά είναι μία πολύ καλή περίπτωση, αλλά καθόλου εύκολη όταν στο… κόλπο μπαίνουν ομάδες του επιπέδου της Ίντερ. Ο Γκαρθία τον ξέρει και έχει εκφραστεί με τα καλύτερα λόγια, όμως, το θέμα είναι ποιος θα κάθεται στον «ερυθρόλευκο» πάγκο τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Δείτε τον Τζόναθαν Μπαμπά σε δράση