Λάμπει στη Σερβία το αστέρι του Ολυμπιακού (vid)

Πρωταγωνιστής στην εξαιρετική πορεία της Ραντνίσκι Νις ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς. Τι έχει κάνει ο νεαρός εξτρέμ, τι λένε στην πατρίδα του.

Λάμπει στη Σερβία το αστέρι του Ολυμπιακού (vid)

Η απόκτηση του Ουσεϊνού Μπα επιβεβαίωσε πως το τμήμα σκάουτινγκ της ομάδας του Πειραιά σκανάρει όλη την Ευρώπη προκειμένου να εντοπίσει ταλέντα τα οποία θα μπορέσουν να αγωνιστούν στον Ολυμπιακό. Εκτός από τον Σενεγαλέζο στόπερ οι «ερυθρόλευκοι» έχουν αποκτήσει και τον Λάζαρ Ραντζέλοβιτς, ο οποίος έχει παραμείνει με τη μορφή του δανεισμού στη Ραντνίσκι.

Η πορεία του 21χρονου εξτρέμ στο σερβικό πρωτάθλημα φυσικά και παρακολουθείται από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση. Το πρωτάθλημα της Σερβίας έχει διακοπεί αυτή την περίοδο και η επανέναρξη του θα γίνει στις 16 Φεβρουαρίου. Έχει ενδιαφέρον να δούμε τι έχει κάνει σε αυτό το πρώτο μισό της σεζόν ο Ραντζέλοβιτς.

Πρώτα απ’ όλα να σημειώσουμε πως η διακοπή του πρωταθλήματος βρήκε τη Ραντνίσκι στη δεύτερη θέση εννιά βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Ερυθρό Αστέρα και έξι μπροστά από την τρίτη Παρτιζάν. Σε αυτή την εξαιρετική πορεία που κάνει η Νις ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Συγκεκριμένα έχει κάνει 21 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, δηλαδή έχει παίξει σε όλα τα παιχνίδια. Στο ενεργητικό του έχει τέσσερα γκολ και πέντε ασίστ και στη Σερβία στάζουν μέλι για τον διεθνή εξτρέμ, ο οποίος ανήκει στον Ολυμπιακό. Έχει κάνει και μία συμμετοχή στα προκριματικά του Europa League. Οι συμπατριώτες του κάνουν λόγο για το μεγαλύτερο ταλέντο του ποδοσφαίρου τους, το οποίο έχει καπαρώσει η ομάδα του Πειραιά. Στην πλειοψηφία των αγώνων έχει χρησιμοποιηθεί ως αριστερός εξτρέμ και σε ελάχιστα ματς έχει παίξει στη δεξιά πλευρά, ενώ έχει αγωνιστεί και ως εσωτερικός μέσος, ενώ το καλό του πόδι είναι το δεξί.

Το γκολ του επί του Ερυθρού Αστέρα στο 1:12