Τι αλλάζει στον Ολυμπιακό με την επιστροφή του Χασάν

Ο Αιγύπτιος επιθετικός τέθηκε στη διάθεση του Μαρτίνς, τι γίνεται με την απόκτηση φορ και με τον Μάνο.

Τι αλλάζει στον Ολυμπιακό με την επιστροφή του Χασάν

Στις 11 Νοεμβρίου στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ο Αχμέντ Χασάν τραυματίστηκε σοβαρά στο δεξί του γόνατο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα στις 19 Νοεμβρίου να υποβληθεί σε αρθροσκόπηση στην Πορτογαλία από το ιατρικό επιτελείο της Μπράγκα.

Ο Αιγύπτιος επιθετικός ξεπέρασε τον τραυματισμό του και είναι στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς. Με την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων ο 25χρονος επιθετικός θα είναι 100% έτοιμος να αγωνιστεί με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Επί της ουσίας αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός έχει τον Χασάν, τον Γκερέρο και τον Μάνο για την γραμμή κρούσης. Έτσι όπως ξεκίνησε δηλαδή τη σεζόν. Τι σημαίνει η επιστροφή του Χασάν στη δράση; Πρώτα απ’ όλα δεν αλλάζει το δεδομένο που δεν είναι άλλο από την απόκτηση επιθετικού.

Διοίκηση και τεχνική ηγεσία έχουν πάρει την απόφαση να προχωρήσουν στην απόκτηση επιθετικού, ο οποίος θα κάνει τη διαφορά. Έχουν βγει στην αγορά εδώ και αρκετό καιρό προκειμένου να βρεθεί ο κατάλληλος ποδοσφαιριστής που θα μπορέσει να δώσει το κάτι παραπάνω στον Ολυμπιακό.

Για τον Χασάν είχε αναπτυχθεί έντονη φημολογία πως θα διακοπεί ο δανεισμός του από τη Μπράγκα και θα γυρίσει στην ομάδα που ανήκει. Αυτό ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα συμβεί, αλλά θα πρέπει να λάβουμε υπόψη μας πως ο Αιγύπτιος είναι ένας επιθετικός που τον ήθελε πολύ ο Πέδρο Μαρτίνς και αυτός είχε εισηγηθεί θερμά την απόκτηση του.

Το σενάριο που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες είναι να αποκτηθεί επιθετικός και να παραχωρηθεί δανεικός ο Δημήτρης Μάνος. Ο Έλληνας επιθετικός ακόμα και όταν ήταν ο μοναδικός διαθέσιμος δεν πήρε φανέλα βασικού από τον Μαρτίνς. Αρκετές είναι οι ομάδες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να τον εντάξουν στο ρόστερ τους και ο 48χρονος τεχνικός θα ανάψει το πράσινο φως. Είναι μία απόφαση που θα την πάρει ο Μαρτίνς, αλλά το σίγουρο είναι πως ο Ολυμπιακός θα προχωρήσει στην απόκτηση επιθετικού.