Στροφή 180 μοιρών ο Σολδάδο, μακρυά από τον Ολυμπιακό

Ο Ισπανός φορ που απασχολεί τον Ολυμπιακό, έπαιξε και σκόραρε στο χθεσινό παιχνίδι Κυπέλλου της Φενέρμπαχτσε και έκανε δηλώσεις υπέρ του νέου προπονητή των «καναρινιών»!

Στροφή 180 μοιρών ο Σολδάδο, μακρυά από τον  Ολυμπιακό

Από εκεί που ο Ρομπέρτο Σολδάδο έμοιαζε με το ενάμισι πόδι εκτός «Σουκρού Σαράτσογλου», εμφανίστηκε την Παρασκευή (21/12) με μία διάθεση να κερδίσει μία δεύτερη ευκαιρία από τον νέο τεχνικό της Φενέρμπαχτσε, Ερσούν Γιανάλ.

«Αυτή τη στιγμή υπάρχει ένας προπονητής που ξέρει το μέγεθος της Φενέρμπαχτσε. Είναι ο Ερσούν Γιανάλ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ισπανός επιθετικός, ο οποίος έχει προταθεί στον Ολυμπιακό και η αλήθεια είναι πώς πρόκειται για μία από τις περιπτώσεις που εξετάζεται για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης.

Ο Σολδάδο έπαιξε στο χθεσινοβραδινό ματς Κυπέλλου της Φενέρ και σκόραρε στο 5-2 επί της Γκιρεσούνσπορ. Επανεμφανίστηκε μετά από έξι παιχνίδια, μιας και είχε τιμωρηθεί με έξι αγωνιστικές εξαιτίας ενός καυγά που είχε ξεσπάσει στο ντέρμπι Γαλατά – Φενέρ στις αρχές Νοεμβρίου.

Ακόμα και τιμωρημένος πάντως να μην ήταν, δεν βρισκόταν στα πλάνα του Έρβιν Κούμαν. Ο Ισπανός λοιπόν κίνησε από τον Νοέμβριο μία διαδικασία να αποχωρήσει τον Γενάρη από τη Φενέρ.

Ο ερχομός του Γιανάλ όμως πριν από περίπου μία εβδομάδα στον πάγκο της ομάδας της Κωνσταντινούπολης, φαίνεται πώς άλλαξε εώς έναν βαθμό τα… μυαλά του Σολδάδο. Προχώρησε λοιπόν στη δήλωση στήριξης προς το πρόσωπο του Γιανάλ και αναπόφευκτα ο τουρκικός Τύπος άρχισε να αναρωτιέται μήπως η συγκεκριμένη δήλωση αφορά και την παραμονή του τελικά στο «Σουκρού Σαράτσογλου» εώς το τέλος της σεζόν!